Sara Kos i najbolji hrvatski juniori u emisiji “Hrvatski boks” (Sportska televizija, srijeda, 5. V. u 17.30 sati)

U srijedu, 5. svibnja 2021. godine na Sportskoj televiziji (SPTV) u 17.30 sati na programu je peta po redu emisija “Hrvatski boks” u produkciji Hrvatskog boksačkog saveza. Najavu pete emisije “Hrvatski boks” možete pogledati na sljedećoj poveznici:

“Hrvatski boks” u petoj emisiji donosi cjelovitu reportažu s Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za juniore koje je proteklog vikenda, od 30. travnja do 2. svibnja održano u Boksačkom centru Zagreb. Predstavljamo svih 12 novih državnih juniorskih prvaka, 12 velikih talenata hrvatskog boksa!

Ekipa “Hrvatskog boksa” je u BK Petar Zrinski, na Hrvatskom vojnom učilištu u Zagrebu, posjetila sjajnu Saru Kos, koja je superiorno, sa četiri trijumfa u četiri dana nad respektabilnim suparnicima, pa i bivšom prvakinjom Europe, osvojila zlatnu medalju na velikom međunarodnom turniru Beogradski pobjednik i prometnula se u pravu sportsku heroinu u Hrvatskoj.

Porazgovarali smo za emisiju “Hrvatski boks”  sa Sarom o njenom trnovitom sportskom putu, kao i s njenim trenerima Kristijanom Kosom i Ivicom Zubčićem koji skrbe o njenoj karijeri i drugih brojnih mladih boksača u klubu, kao i s počasnim predsjednikom Tomom Kačinarijem o ambicioznim planovima u sljedećem periodu. Sara je uz uspješnu sportsku karijeru uspjela diplomirati i na Kineziološkom fakultetu.

U “Hrvatskom boksu” predsjednik Bono Bošnjak najavljuje veliko boksačko natjecanje u organizaciji HBS-a, Prvenstvo Balkana za seniore i seniorke od 6. do 9. svibnja u Boksačkom centru Zagrebu.

Voditeljica emisije je Lea Medica, a TV-realizatori Mladen Cetinja i Alen Horvatić iz produkcije “Tvornica snova”.

Pogledajte petu emisiju “Hrvatski boks” u srijedu, 5. svibnja na Sportskoj televiziji!