SARA BERAM, PETAR KREŠIMIR KNEŽEVIĆ I GABRIEL DEBANIĆ PREDSTAVLJAJU HRVATSKU NA 60. BEOGRADSKOM POBJEDNIKU (28. III. – 2. IV. 2022.) Troje hrvatskih predstavnika u vrhunskoj konkurenciji jubilarnog ‘Beogradskog pobjednika’, Sara Beram brani titulu dvostruke pobjednice

SARA BERAM, PETAR KREŠIMIR KNEŽEVIĆ I GABRIEL DEBANIĆ PREDSTAVLJAJU HRVATSKU NA 60. BEOGRADSKOM POBJEDNIKU (28. III. – 2. IV. 2022.) Troje hrvatskih predstavnika u vrhunskoj konkurenciji jubilarnog ‘Beogradskog pobjednika’, Sara Beram brani titulu dvostruke pobjednice

Hrvatska selekcija, jedna boksačica i dva boksača, otputovala je na tradicionalni, veliki međunarodni turnir EUBC-a, 60. po redu ‘Beogradski pobjednik’ koji se održava od 28. ožujka do 2. travnja 2023. godine u Sportskom centru Pinki u Zemunu.

Hrvatsku će na 60. Beogradskom pobjedniku, u konkurenciji više od 200 boksačica i boksača iz 25 zemalja svijeta, predstavljati državna prvakinja i reprezentativka, olimpijska kandidatkinja Sara Beram do 63 kg, te mladi reprezentativci Petar Krešimir Knežević, prvak Hrvatske do 71 kg i Gabriel Debanić, doprvak države u srednjoj kategoriji do 75 kg.

Prvakinja Sara Beram, lani osvajačica brončane medalje na Europskom prvenstvu 2022. u Budvi, na ‘Beogradskom pobjedniku’ branit će titulu dvostruke pobjednice u protekle dvije godine, 2021. i 2022.  kada je u Beogradu uvjerljivo trijumfirala nad boksačicama iz svjetskog vrha. Za ovogodišnji, jubilarni 60. po redu ‘Beogradski pobjednik’ najavljena je vrhunska konkurencija u Zemunu i Sari će to biti sjajan test u pripremama za Europske igre i kvalifikacije za Olimpijske igre u Krakowu (Poljska).

Saru Beram na 60. ‘Beogradskom pobjedniku’ vodit će trener Damir Stručić iz BK Petar Zrinski.

Mladim reprezentativcima Petru Krešimiru Kneževiću i Gabrielu Debaniću nastup u vrhunskoj konkurenciji u Sportskom centru Pinki bit će višestruko koristan za skupljanje iskustva na međunarodnoj sceni u daljnjim pripremama za velika natjecanja, jer i boksačima je to test za skorašnje Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu i Europske igre koje su kvalifikacijske za Olimpijske igre.

Petra Krešimira Kneževića (Sv. Donat Zadar) i Gabriela Debanića (Leona Zagreb) u Zemunu će voditi treneri Danijel Vekić i Mario Preskar.

Uz naše reprezentativce u Beogradu će biti i fizioterapeut reprezentacije Ivan Ćurčić, a mečeve na 60 ‘Beogradskom pobjedniku’ sudit će međunarodni sudac Zvonko Maloseja.

Hrvatski predstavnici pod vodstvom Damira Stručića na put su krenuli putnim kombijem HBS-a ispred Hrvatskog boksačkog saveza gdje ih je ispratila glavna tajnica HBS-a Nikolina Jurić, dok će im se treneri Danijel Vekić i Mario Preskar pridružiti tijekom dana u Beogradu.

 

 

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje