Rezultati polufinala PPH za juniore, u borbi za titule finalisti iz čak 19 klubova

Odlične borbe i vrlo kvalitetan boks obilježili su prva dva dana Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za juniore (boksači rođeni 2005. i 2006. godine). U subotu, 1. svibnja u Boksačkom centru Zagreb na Velesajmu održani su polufinalni mečevi i poznati su svi finalisti koji će se boriti za titule državnih prvaka u 12 kategorija. Finalne borbe na rasporedu su u nedjelju, 2. svibnja od 12 sati u Boksačkom centru.

Svakako treba pohvaliti mlade boksače i njihove trenere, sve sudionike Juniorskog prvenstva Hrvatske, njih 60 iz 33 kluba, jer mladići su s  obzirom na otežane uvjete treniranja u klubovima u pandemijskoj situaciji pokazali zavidnu pripremljenost, a s obzirom na mladu dob i neiskustvo u natjecateljskim mečevima, i primjernu tehničko-taktičku uvježbanost u ringu.

O izjednačenosti i kvalitetnom radu s mladima u cijeloj Hrvatskoj svjedoči podatak da će u završnim borbama za titule sudjelovati boksači iz čak 19 klubova, te da samo rijetki klubovi imaju po dvojica predstavnika u finalima – Team Predator Rijeka trojicu, a Nokaut Zagreb, Ares Zadar i Grom Split po dvojicu.

I suci su kvalitetno odradili svoj dio posla i pravodobno reagirali u mečevima u kojima je moglo zaprijetiti da netko od boraca zbog neiskustva i nedostatne koncentracije pretrpi jače udarce nego što bi trebao. Organizator PPH za juniore je Hrvatski boksački savez, a izvršni organizator BK Kralj Tomislav iz Zagreba

U sljedećim privitcima nalaze se rezultati polufinalnih borbi od subote, 2. svibnja:

U sljedećem privitku je raspored finalnih borbi Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za juniore (nedjelja, 2. svibnja u 12 sati), službeno vaganje je u 7.30 do 8.00 sati u Boksačkom centru na Velesajmu

Finalne borbe Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za juniore u nedjelju, 2. svibnja od 12 sati moći će se pratiti u live streamingu na facebook stranici Hrvatskog boksačkog saveza – Croatian Boxing Federation.