Rezultati 1. kola Prve HBL i HBL/mladih

Rezultati 1. kola Prve HBL i HBL/mladih

U Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu, u organizaciji Zagrebačkog boksačkog saveza i uz poštivanje svih  propisanih epidemioloških mjera za odvijanje sportskih natjecanja, u subotu, 6. ožujka 2021. godine održano je 1. kolo Prve HBL i HBL/mladih.

Na otvaranju domaće boksačke sezone nastupili su boksačice i boksači iz četrdesetak klubova iz cijele Hrvatske u kategorijama žena, mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora, u ukupno 65 mečeva koji su se odvijali na dva ringa. U zanimljivim borbama do izražaja je došlo koliko su se mlade boksačice i boksači zaželjeli mečeva, bez obzira što su mnogi zbog epidemioloških mjera morali imati duže stanke u redovnom treniranju.

Kompletne rezultate možete pronaći u privitcima (seniori i mlađi seniori u prvom privitku, a žene, mlađi kadeti, kadeti i juniori u drugom privitku).

Reportažu s prvog kola 1. HBL i HBL/mladih možete pogledati u novoj emisiji “Hrvatski boks” koja je na rasporedu u srijedu, 10. ožujka u 17,30 sati u programu Sportske televizije (SPTV).

Sezona se nastavlja Pojedinačnim prvenstvom Hrvatske za seniore i mlađe seniore od 11. do 14. ožujka 2021. godine u Zagrebačkom boksačkom centru.

REZULTATI 1. HBL 1. KOLO

1 HBL 06.03.2021g MLADI prvo kolo

Najnovije vijesti

Pretraživanje