REVIJALNI MEČ NA OTVORENOM IZMEĐU HRVATSKIH I ČEŠKIH BOKSAČA U ponedjeljak, 22. kolovoza spektakl na otvorenom u Gradacu, a u srijedu 24. VIII. u Drveniku

REVIJALNI MEČ NA OTVORENOM IZMEĐU HRVATSKIH I ČEŠKIH BOKSAČA U ponedjeljak, 22. kolovoza spektakl na otvorenom u Gradacu, a u srijedu 24. VIII. u Drveniku

U ponedjeljak, 22. kolovoza 2022. u dalmatinskom mjestu Gradac održat će se revijalni meč na otvorenom hrvatskih i čeških boksača koji se nalaze na pripremama u Makarskom primorju.

Dva dana kasnije, u srijedu 24. kolovoza hrvatski i češki boksači odmjerit će snage u ringu u obližnjem Drveniku.

Gradac je na inicijativu predsjednika HBS-a Bone Bošnjaka bio vrlo uspješan domaćin spektakularnog boksačkog meča na otvorenom 2016. i 2017. godine između Hrvatske i Mađarske kada je borbe na glavnoj rivi pratilo više od tisuću ljudi, a brojni domaći i strani turisti bili su oduševljeni boksačkim spektaklom u jedinstvenom mediteranskom ambijentu.

Češki boksači sad već redovito dolaze na Makarsko primorje i u Drvenik na ljetne pripreme i oduševljeni su uvjetima, a prošle godine imali su i sparinge u Boksačkom klubu Torcidi na Poljudu.

U oglednim mečevima s češkim boksačima u Gradacu borit će se i pojedini hrvatski juniorski reprezentativci koji se nalaze u Solinu na pripremama za Europsko prvenstvo u rujnu u Italiji.

Zasad su poznati parovi mečeva susreta hrvatskih i čeških boksača u Gradacu, 22. kolovoza 2022.:

Category RED CORNER BLUE CORNER
1 60mls MATIJA BEREND DANIEL LETTER
2 70/75 Josip Marković Dominik Gomola
3 68/71 Marijan Vujević Erik Suchy
4 75/mls Ivan Delić Many Hildago
5 70/jun Ante Milković Denis Porubsky
6 80/eli Dmitry Balko Dominik Gloser
7 67/mls Vice Radonjić František Polak
8 57/jun Lucas Mirković Tomasz Suchy
9 60/eli Rastik Belostovsky Jan Kročil
10 67/eli Luka Peraica Jakub Bernhold

Najnovije vijesti

Pretraživanje