REPREZENTACIJA ZA EP MLAĐIH SENIORA Izbornik Kuhar odredio šestoricu najboljih za Europsko prvenstvo u Budvi (13.-24. listopada 2021.)

Izbornik mlađih seniora (rođeni 2003. i 2004. godine) Dražen Kuhar nakon posljednjih izbornih sparinga, održanih 25. rujna 2021. na Jarunu u sklopu Prvenstva Hrvatske za seniore U-22, odredio je popis reprezentativaca koji će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Budvi od 13. do 24. listopada 2021. godine.

Kriterij za izbor sastava Hrvatske bili su dosad postignuti rezultati, uspješni nastupi na međunarodnim turnirima i natjecanjima, dosegnuta forma u posljednjem periodu, broj mečeva i neophodno iskustvo za najveću europsku scenu kako bi naši boksači mogli biti konkurentni i ravnopravni suparnici u najjačoj međunarodnoj konkurenciji.

Izbornik Dražen Kuhar odredio je sljedeće kandidate:

Kategorija do 54 kg     Tomislav Letinić  2004. godište (Arena Pula)

Kategorija do 60 kg     Ivan Ante Gregurić  2004. (Leonardo Zagreb)

Kategorija do 63.5 kg   Deni Alagić 2003. (Metalac Zagreb)

Kategorija do 67 kg      Leon Buzik  2004. (Rijeka)

Kategorija do 71 kg       Petar Krešimir Knežević 2003. (Sveti Donat Zadar)

Kategorija do 75 kg       Antonio Grabić  2003. (Leonardo)

Trojica reprezentativaca nastupili su i prošle godine na Europskom prvenstvu mlađih seniora u Budvi 2020. (Deni Alagić, Petar Krešimir Knežević i Antonio Grabić) na kojem je brončanu medalju osvojio Josip Ćorić u superteškoj kategoriji.