Reprezentacija u Sarajevu

Izbornik Leonard Pijetraj i trener Kristijan Hodak na ringu sarajevske Skenderija ovoga će vikenda na međunarodnom memorijalnom boksačkom turniru Mustafa Hajrulahović – Talijan testirati formu šestorice hrvatskih seniora. U kategoriji do 64 kg borit će se Erik Pjetraj i Dominik Gubo. U 69 kg Petar Cetinić. U 75 kg Mladen Sobjeslavski, u 81 kg Matej Uremović . U + 91 kg nastupiti će Marko Milun.

“Odlazimo na turnir kao jaka reprezentacija i tu nas ne bi trebala dočekati prevelika konkurencija. ” Najavljujući turnir kojem je organizator Boksački klub “Zlatni ljiljani” rekao je izbornik Leonard Pijetraj. Ipak, nastavio je Pijetraj nikad se ne zna s kojim će momcima na ring izaći domaćin odnosno tko će se s prostora bivše države pojaviti u Sarajevu. Ja očekujem dobro zagrijavanje, uboksavanje koje će biti dobra priprema za on o što nas očekuje na početku sezone. Nadam se da neće biti problema sa sudačkim odlukama, kako ne bi bilo nepotrebnog nerviranja kod momaka. Zaključio je Pijetraj uoči petka i skupljanja u Zagrebu odnosno odlaska put sarajevske Skenderije. Glavni delegat memorijala bit će tajnik HBS-a Marko Marović.

A sad o memorijalu:

Međunarodni memorijalni boksački turnir organizira se u znak sjećanja na i sportskog zaljubljenika, jednog od osnivača Boksačkog kluba “Zlatni ljiljani” . Bio je i predsjednik Bokserskog saveza FbiH, te član 1. Olimpijskog komiteta B i H. Posthumno je odlikovan ordenom “Zlatni grb sa mačevima”.