Reprezentacija u Češkoj

U Pragu se održava boksački Memorijal Julius Torma na kojem nastupaju mlađi seniori. Danas na ring izlaze četvorica hrvatskih predstavnika. U polufinalu kategorije do 69 kilograma Timi Maslić bori se s Čehom Ondrejom Horvatom, dok u poluzavršnici kategorije do 75 kilograma Petar Pavčec ide na još jednog domaćeg borca Tomaša Burcsu. U četvrtfinalu kategorije do 60 kilograma

U Pragu se održava boksački Memorijal Julius Torma na kojem nastupaju mlađi seniori. Danas na ring izlaze četvorica hrvatskih predstavnika. U polufinalu kategorije do 69 kilograma Timi Maslić bori se s Čehom Ondrejom Horvatom, dok u poluzavršnici kategorije do 75 kilograma Petar Pavčec ide na još jednog domaćeg borca Tomaša Burcsu.

U četvrtfinalu kategorije do 60 kilograma Alen Ahmetović bori se s Čehom Janom Krocilom, a u kategoriji do 64 kilograma Andi Idrizi snage će odmjeriti s Dominikom Gonolom. Deni Alagić boksat će u subotnjem finalu kategorije do 56 kilograma protiv Francuza Romaina Goreinija. Sa boksačima su treneri Robert  Herić i Filip Kolak.