REGIONALNA LIGA NA VELESAJMU Vitezovi Zagreb u subotu, 5. lipnja u TV-prijenosu jurišaju po uvjerljivu pobjedu protiv Radnika iz Bijeljine

REGIONALNA LIGA NA VELESAJMU Vitezovi Zagreb u subotu, 5. lipnja u TV-prijenosu jurišaju po uvjerljivu pobjedu protiv Radnika iz Bijeljine

U subotu, 5. lipnja (20 sati) u Zagrebačkom boksačkom centru, uz izravni prijenos na ArenaSport TV-u i Sportskoj televiziji, Vitezovi Zagreb boksaju meč 1. kola skupine B Regionalne lige protiv Radnika iz Bijeljine (BiH). Hrvatski sastav odredio je izbornik Dorijan Čalić:

VITEZOVI ZAGREB – RADNIK BIJELJINA

SENIORI:

56 kg Filip Kolak – Alen Rahimić

60 kg Diego Mamić – Nikola Ivković

64 kg  Filip Poturović – Marko Dmitrović

69 kg  Filip Kolar – Sebastijan Šaćiri

75 kg  Gabrijel Veočić – Dejan Dašić

81 kg  Leo Cvetković – Borislav Gligorić (ili Leo Cvitanović)

91 kg Toni Filipi – Tadija Nikolovski

+91kg  Luka Pratljačić – Zlatko Selimović (ili Miloš Veletić)

MLAĐI SENIORI:

75 kg Antonio Grabić – Rasim Selimović

69 kg Petar Krešimir Knežević – Uroš Činglić

Izbornik Dorijan Čalić je rekao:

“Očekujem bespoštednu borbu, naši boksači dat će maksimum, a tako sigurno razmišljaju i gosti iz Bijeljine. Siguran sam da smo mi kvalitetniji i tehnički potkovaniji. Boksamo u našem ringu, dečki su jako motivirani i vjerujem u uvjerljivu pobjedu.”

Izbornik Čalić posebno naglašava da su Vitezovi Zagreb dominantniji u težim kategorijama. Poslije dugog izbivanja, u ring ponovo u superteškoj kategoriji izlazi moćni Luka Pratljačić iz Osijeka koji se dugo oporavljao od ozljede.  Čalić objašnjava:

“Pratljačić je odlično radio, sparingirao je i u Splitu i bit će ga zanimljivo vidjeti u natjecateljskoj borbi. Luka je u superteškoj kategoriji jedina prava zamjena za Marka Miluna koji se bori na olimpijskim kvalifikacijama i sigurno će se pokazati u najboljem izdanju. Nemamo slabu točku, jako smo dobri u svim kategorijama i zato sam uvjeren u našu sigurnu i visoku pobjedu. Upravo zbog te naše kvalitete ne zamaramo se tko je u sastavu iz Bijeljine, koncentrirani smo da naši boksači budu najbolji što mogu.”

Službeno vaganje je u petak, 4. lipnja u 18 sati u hotelu Diplomat (Buzin). Susret Vitezovi Zagreb – Radnik Bijeljina (subota, 5. lipnja, 20 sati, ArenaSport Tv i Sportska televizija) održat će se bez prisustva publike u Zagrebačkom boksačkom centru, prema svim epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Svaki meč Regionalne lige ukupno ima deset borbi za bodovanje – osam u seniorskoj kategoriji (od 56 kg do +91 kg), te u dvije mlađeseniorske kategorije, a svaka pobjeda nosi dva boda.

U drugom meču 1. kola B skupine Crvena zvezda je u Beogradu pobijedila Maribor sa 14:6.

U A skupini u 1. kolu postignuti su istovjetni rezultati: SKOPLJE Vardar – Loznica 6:14, SARAJEVO Željezničar – Podgorica 14:6.

Nakon šest kola po dvokružnom sustavu (mečevi kod kuće i u gostima), slijedi doigravanje s četiri najbolje ekipe (dvije prvoplasirane iz svake skupine).

Najnovije vijesti

Pretraživanje