RBL: Sesvete remizirale sa Metalac-Lazarevcem

Jedini hrvatski predstavnik u Regionalnoj boksačkoj ligi, boksački klub Sesvete, remizirale su sa domaćinom BK Metalac-Lazarevcem u susretu drugog kola jesenskog dijela lige. Sesvećani su započeli susres sa minusom od 0:4 jer su zbog ozljede stigli u Srbiju bez boksača kategorije 69 kg, te, nakon što je prošao vagu, Kristijan Gogić u +91 kg nije ušao u ring.

S druge strane, Damir Plantić u poluteškoj (81 kg) pobijdio je bez borbe. Što se mečeva pred ispunjenom dvoranom u Valjevu tiče, pojačanje iz Sesveta Istvan Szaka (56 kg)  pobijedio je Dušana Janjića jedoglasnom odlukom sudaca. Nakon lake kategorije (60 kg) i pobjede Mattea Komadine nad Nikolom Bukilicom, Sesvete su povele 6:4. Međutim, zaredali  su porazi, mađarskog sesvećana Nikole Sarcia (64 kg) od Lazara Stanojevića, te prekidom zbog ozljede Mate Rudana (75 kg) od Alekse Markovića za preokret. Konačnih 8:8, donio je teškaš Luka Prateljačić, koji je bio bolji od Miljana Stevovića.

U preostalim susretima 9.kola  Radnik je u Štipu pobijedio Pink Panther sa 14:2, dok je Loznica je dobila bez borbe meč sa Slavijom službenim rezultazom 16:0 .

Slijedeće kolo je 21. i 22. listopada, kada Sesvete dočekuku Pink Panther iz Makedonije.