PRVO KLUPSKO EKIPNO NATJECANJE U JARUN OPEN GLADIJATOR GYMU Torcida osvojila pobjednički trofej prvog ZAGI KUPA 2022. ispred Gladijatora, sjajni mečevi u otvorenom borilištu na Jarunu!

PRVO KLUPSKO EKIPNO NATJECANJE U JARUN OPEN GLADIJATOR GYMU Torcida osvojila pobjednički trofej prvog ZAGI KUPA 2022. ispred Gladijatora, sjajni mečevi u otvorenom borilištu na Jarunu!

U subotu, 2 srpnja 2022. u sportsko-rekreacijskoj zelenoj oazi na zagrebačkom Jarunu u prostoru JARUN OPEN GLADIJATOR GYMA održan je prvi ZAGI KUP 2022., ekipno klupsko natjecanje u odličnoj organizaciji BK Gladijatora!

Bila je to najljepša promocija boksa u prirodi kao vrhunske, plemenite vještine jer brojna publika na Jarunu oko ringa na otvorenom mogla je uživati čak u 27 mečeva u svim dobnim kategorijama u muškoj i ženskoj konkurenciji!

Prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji 14 klubova iz Hrvatske i Slovenije osvojili su novi prvaci Hrvatske boksačke lige – BK Torcida Split!

Torcidaši pod vodstvom trenera Dražena Burića ponovo su borbenošću i žestinom u svojim mečevima usijali borilište na Jarunu i zasluženo odnose pehar pobjednika i novčanu nagradu od 8.000 kn koju je osigurao pokrovitelj Opel Hrvatska!

BK Torcida nastupila je u pobjedničkom sastavu: Šime Čerina, Vito Roso, Ivan Vukasović, Gašper Munda, Ivan Vrkić i Ivan Rajić uz torcidašicu Silviju Pavičić!

Drugo mjesto i nagradu Opela od 4.000 kn osvojio je BK Gladijator, a treće mjesto dijele BK Thor Bartolovec i slovenski BK Legionar!

Za najboljeg boksača ZAGI KUPA proglašen je junior Torcide Vito Roso, za najboljeg stranog boksača Slovenac Gašpar Podgoršek, a za najboljeg tehničara Bruno Filipčić (Omega Zagreb) koji je morao odboksati vrhunske tri runde da bi svladao srčanog torcidaša Ivana Vukasovića!

Za najborbeniji meč proglašen je žestoki okršaj juniora: Šime Čerina (Torcida) protiv Viktora Sejdića (BK Kralj Tomislav) koji je Čerina dobio podijeljenom odlukom sudaca!

Najbolji boksač ZAGI KUPA 2022. torcidaš Vito Roso trofej je zaslužio suverenom pobjedom (juniorska kategorija do 80 kg) nad Dorijanom Zymerijem iz slovenskog Legionara strahovitim nokautom u drugoj rundi, nakon što je i u prvoj rundi čvrstog suparnika primorao na brojanje.

Dominantne pobjede prekidima za Torcidu osigurali su i seniori Ivan Vrkić (do 80 kg) i superteškaš Ivan Rajić (+90 kg)! Za Torcidu su boksali i novi član Slovenac Gašper Munda i hrabra mlađa seniorka Silvija Pavičić koja je do kraja odolijevala teškim serijama raspoložene Lane Vađen iz Gladijatora.

Nastupile su i zlatne juniorke iz Thor Bartolovca s nedavnog velikog Gheorgheni Opena u Rumunjskoj, Lorena Horvat i Lana Skupnjak koju je iznenadila i neustrašivo pobijedila Agata Štajcer iz Kutine. Thor Bartolovec predstavio se čak s osam mladih boksača i boksačica!

U velikom broju uzbudljivih mečeva treba izdvojiti suverenu pobjedu kadeta Nikole Obrovca iz Titan Gyma, pobjedu prekidom mlađeg seniora Luke Hrustića iz Leonarda, te kadeta Adema Gašija iz Leonarda, juniora Luke Najdeka iz Gladijatora, seniora Matka Ivančića iz Kralja Tomislava….

Čestitke svim pobjednicima i torcidašima, te svim sudionicima na vrhunskom sportskom doživljaju na Jarunu, a posebno organizatorima iz BK Gladijatora na čelu s trenerom Tomom Kadićem koji su danonoćno radili i pripremili najatraktivnije sportsko borilište u Hrvatskoj!

Bravo i sve čestitke, možemo samo poželjeti što prije novo natjecanje na Jarunu kao najbolju promociju boksa i naših mladih boksačica i boksača!

Najnovije vijesti

Pretraživanje