PRVI DAN PRVENSTVA HRVATSKE NA JARUNU Sjajni mečevi u muškoj i ženskoj konkurenciji, naslovi za sestre Vencl, odlični Pavčec, Pašagić, Ramljak, Raguž…

PRVI DAN PRVENSTVA HRVATSKE NA JARUNU Sjajni mečevi u muškoj i ženskoj konkurenciji, naslovi za sestre Vencl, odlični Pavčec, Pašagić, Ramljak, Raguž…

REZULTATI 1. DAN

Prvog dana Prvenstva Hrvatske za seniore U-22 i za žene u svim dobnim kategorijama u prekrasnom ambijentu otvorenog borilišta BK Gladijatora na Jarunu na rasporedu je bilo 13 mečeva – 7 u ženskoj i 6 u muškoj konkurenciji.

U tri ženske kategorije dobili smo i tri nove kadetske prvakinje Hrvatske – u kadetkinjima do 51 kg zlatnu medalju osvojila je Gabrijela Vencl iz BK David Koprivnica, a srebro njena klupska kolegica Marta Kukec.

U kategoriji kadetkinja do 57 kg prvakinja je Dorotea Vencl iz Davida Koprivnica koje je pobijedila srebrnu Petru Mikulić iz Radničkog Sl. Brod. Taj uspjeh mladih boksačica iz Davida obilježio je prvi dan ženskih borbi na Jarunu – sestre Vencl, blizankinje Gabrijela i Dorotea iz Koprivnice ponovo su kadetske prvakinje Hrvatske!

U kategoriji kadetkinja do 70 kg u finalnoj borbi zlatnu medalju slavila je Klara Markanjević iz Otočca, a srebrna je Valerija Vugrinec iz BK Thora.

U muškoj kategoriji seniora U-22 do 71 kg u potpuno izjednačenom, žestokom meču za ulazak u polufinale Gaj Rukavina iz Lokomotive podijeljenom odlukom 3:2 pobijedio je Marijana Vujevića iz splitskog Groma.

I drugi četvrtfinalni meč do 71 kg ponudio je sjajnu borbu i kvalitetan boks između Petra Pavčeca iz Nokauta i Josipa Gečevića iz Leonarda. U odličnom meču u sve tri runde, s puno razmjena udaraca, bio je bolji Pavčec iz Nokauta i zasluženo slavio jednoglasnom odlukom 5:0.

U srednjoj kategoriji do 75 kg Splićanin Jasmin Pašagić, novi član Torcide dominantno je pobijedio Patrika Grđana iz Varaždina s jednoglasnih 5:0.

U kategoriji do 86 kg Riječanin Marko Ramljak prekidom u trećoj rundi, nakon tri brojanja, riješio je meč protiv hrabrog Luke Dubravca iz Osijeka.

U teškoj kategoriji 92 kg odličan je bio Luka Raguž iz Titan Gyma koji je nadboksao i jednoglasnom odlukom 5:0 pobijedio čvrstog Tina Patrilja iz splitskog Infinitusa.

Kristijan Duje Gaćina iz BK Gladijatora u  teškoj kategoriji bez borbe se plasirao u sutrašnje polufinale.

Prvenstvo se nastavlja polufinalnim mečevima u subotu, 25. rujna u 14 sati u otvorenom borilištu na Jarunu, a prvog dana sve je proteklo u fantastičnoj sportskoj atmosferi i odličnoj organizaciji za sve pohvale BK Gladijatora.

Svi rezultati prvog dana PH za žene u svim dobnim skupinama i za seniore do 22 godine nalaze se u prvitiku:

REZULTATI 1. DAN

Raspored mečeva PH na Jarunu za drugi dan, subota, 25. rujna od 14 sati (vaganje u subotu i nedjelju, 25. i 26. rujna bit će od 8 do 9 sati u hostelu Zagreb, Savska cesta 179.: 

RASPORED 2. DAN

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje