PRVENSTVO ZAGREBA Noa Ježek s dvije pobjede prekidima najbolji boksač, zlatni i Filip Kolak u 60 kg

PRVENSTVO ZAGREBA Noa Ježek s dvije pobjede prekidima najbolji boksač, zlatni i Filip Kolak u 60 kg

U Boksačkom centru Zagreb na Velesajmu završeno je Prvenstvo Zagreba za sve uzrasne kategorije u primjernoj organizaciji Zagrebačkog boksačkog saveza i klubova Coloseum i Arena Zagreb. Sudjelovalo je 86 boksača iz gradskih klubova, a rezultati drugog dana natjecanja, u subotu, 15. svibnja 2021. nalaze se u privitku.

Među natjecateljima bili su i osvajači medalja s nedavnog Prvenstva Balkana – srebrni Noa Ježek (Titan Gym) oprobao se u poluteškoj kategoriji 81 kg i s dvije uvjerljive pobjede prekidima ponio titulu najboljeg boksača Prvenstva Zagreba, a brončani s Balkanskog prvenstva Filip Kolak (Coloseum) prvak je u kategoriji 60 kg.

 

Noa Ježek s dvije uvjerljive pobjede u poluteškoj kategoriji proglašen je najboljim boksačem Prvenstva Zagreba FOTO: Laura Zorko/Kontura

 

 

Filip Kolak prvak je u kategoriji 60 kg FOTO: Laura Zorko/Kontura

Odlične borbe i uvjerljive nastupe pokazali su mlađeseniorski reprezentativci Antonio Grabić (Leonardo) u 75 kg i Andi Idriz (Nokaut) u 64 kg, kao i Petar Pavčec (Nokaut) u seniorskoj kategoriji 69 kg protiv Franca Jerkovića (Gladijator), te Luka Raguž (Titan Gym) protiv Kristijana Duje Gaćine (Gladijator) u teškoj kategoriji 91 kg i Jure Babić (Leonardo) u superteškoj kategoriji +91 kg.

REZULTATI FINALA U SUBOTU, 15. SVIBNJA U PRIVITKU:

PRVENSTVO ZAGREBA BOX

Najnovije vijesti

Pretraživanje