PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE SENIORE U ZADRU Riječanin Leon Buzik najbolji mlađi senior, impresivni Pavčec, Mirković, Debanić, Gregurić, Kunić..

reze finala-mls

top-mls

Finalnim borbama mlađih seniora u Zadru (ŠRC Višnjik) završeno je Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore U-22, mlađe seniore i za žene u svim dobnim skupinama.

Novi prvaci Hrvatske za mlađe seniore postali su – do 54 kg: Tomislav Letinić (Arena Pula), do 57 kg: Ivan Ante Gregurić (Leonardo Zagreb), do 60 kg: Leon Maloić (Titan Gym), do 63,5 kg: Luka Bukvić (Ares Zadar), do 67 kg: Fabijan Tomkić (Nokaut Zagreb), do 75 kg: Gabrijel Debanić (Leona Zagreb), do 80 kg: Jura Kunić (Nokaut Zagreb), do 92 kg: Toma Ivančić (Salona Solin), +92 kg: Lovro Pavčec (Nokaut Zagreb), do 71 kg: Leon Buzik (Rijeka), do 86 kg kg: Anthony Mirković (Arena Pula).

Za najboljeg mlađeg seniora Prvenstva Hrvatske u Zadru proglašen je novi prvak u kategoriji do 71 kg Leon Buzik (BK Rijeka) i pehar mu je uručio Ante Vičević, član Izvršnog odbora HBS-a.

Uz Leona Buzika, impresivne mečeve i pobjede pružili su superteškaš Nokauta Lovro Pavčec koji nokautom osigurao novu titulu, prekidom je do zlata stigao i Anthony Mirković iz Arene Pula do 86 kg, također i razorni Ivan Ante Gregurić iz Leonarda, odličan meč za titulu iskazao je Gabrijel Debanić (Leona) u pobjedi nad čvrstim i kvalitetnim Marom Obrovcem (Titan Gym), Luka Bukvić iz Aresa Zadar, Jura Kunić iz Nokauta itd….

Potvrdili su da hrvatski boks raspolaže sa sjajnim potencijalom i velikim talentima za europske dosege!