PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE I KADETE U ČAKOVCU Team Predator Rijeka osvojio 10 medalja, BK Brod sedam, Luka Božur (Rekord) najbolji kadet, Tomislav Kuhar (David Koprivnica) mlađi kadet, a Zoran Kralj ml. najuspješniji trener

PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE I KADETE U ČAKOVCU Team Predator Rijeka osvojio 10 medalja, BK Brod sedam, Luka Božur (Rekord) najbolji kadet, Tomislav Kuhar (David Koprivnica) mlađi kadet, a Zoran Kralj ml. najuspješniji trener

U Čakovcu je od 6. do 8. svibnja 2022. održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadete (mlađi kadeti rođeni 2010. i 2011. godine, a kadeti rođeni 2008. i 2009. godine).

Hrvatska je dobila 25 novih državnih prvaka u najmlađoj dobnoj skupini (9 u mlađim kadetima i 16 u kadetskoj konkurenciji)!

U brojnim uzbudljivim mečevima kadeta u kategoriji do 75 kg prvak Marko Gregurić iz Leonarda podijeljenom odlukom u neizvjesnom žestokom okršaju obranio je titulu protiv borbenog Dominika Palića iz Kralja Tomislava, a Prvenstvo je efektno prekidom u teškoj kategoriji zaključio Gabriel Marinić iz Splita!

Bravo za sve hrvatske trenere i klubove koji su odlično pripremili najmlađe boksače za državno prvenstvo, te organizatore iz BK Čakovca koji su pripremili prekrasna tri dana sportskog druženja i natjecanja!

Najbolji kadet Prvenstva Hrvatske je Luka Božurić iz mladog kluba Rekord Zagreb!

Najbolji mlađi kadet je Tomica Kuhar iz Davida Koprivnica kojem je trofej uručio prvak Europe U-22 Gabrijel Veočić!

Najbolji trener PH je Zoran Kralj ml. iz BK Team Predator Rijeka – njegovi mladi Predatori ukupno su osvojili 10 medalja (3 zlata, 5 srebra i 2 bronce)!

U kategoriji mlađih kadeta riječki Team Predator je dominirao s dva zlata i četiri srebra u ukupno pet finala!

Dvije titule u kategoriji mlađih kadeta osvojili su i mlađi kadeti BK Leone iz Zagreba predvođeni trenerom Danijelom Vekićem.

Uspješni boksači BK Broda iz Slavonskog Broda pod vodstvom glavnog trenera Pere Veočića vraćaju se sa sedam medalja, a u starijoj konkurenciji kadeta (rođeni 2008. i 2009.) godine uspješni s po dva zlata i dvije nove titule prvaka bili su BK Brod, BK Rijeka, BK Leonardo..!

Dvije titule osvojili su i mladi klub Rekord Gym (pet medalja ukupno), BK Titan Gym (četiri medalje ukupno), BK Grom Split, pa BK Ares Zadar s pet medalja (jedno zlato), itd….

Čestitke svim novim državnim prvacima i osvajačima medalja, kao i svim sudionicima, te posebno organizatorima iz BK Čakovca s glavnim trenerom Vanjom Kostelom, domaćinima Prvenstva Hrvatske s kojim su svi sudionici iz cijele Hrvatske bili oduševljeni!

Najnovije vijesti

Pretraživanje