PROVJERA ZA EUROPSKO PRVENSTVO U BUDVI U LISTOPADU Sara Beram nastupa na turniru u mađarskom gradu Kisegu

Hrvatska prvakinja i reprezentativka do 63 kg Sara Beram otputovala je na turnir u Mađarskoj, na  Ostrom kup u gradiću Kisegu (Köszegu 4. i 5. kolovoza 2022.)

Sari će to biti kontrolni meč u pripremama za Europsko prvenstvo u Budvi u listopadu 2022. godine. Našoj reprezentativki iz BK Petar Zrinski to će biti i prvi službeni ulazak u ring od svibnja i Svjetskog prvenstva u Istanbulu gdje je u vrlo nepovoljnom ždrijebu u 1/16 finala izgubila na bodove od kasnije svjetske prvakinje, Irkinje Amy Broadhurst.

Sara Beram (27) ove godine nastupila je uspješno prije Svjetskog prvenstva na jakom međunarodnom turniru Beogradski pobjednik i drugu godinu zaredom obranila naslov pobjednice.

Sara se nalazi u intenzivnim pripremama za Europsko prvenstvo u Budvi u listopadu, a na turniru na sjeverozapadu Mađarske prate je klupski treneri iz BK Petar Zrinski, Kristijan Kos i Borna Stručić.