PROPOZICIJE NOVE SEZONE REGIONALNE BOKSAČKE LIGE 2022./2023. Zainteresirani klubovi iz Hrvatske mogu se prijaviti za novi format Regionalne lige sa 12 kola

PROPOZICIJE NOVE SEZONE REGIONALNE BOKSAČKE LIGE 2022./2023. Zainteresirani klubovi iz Hrvatske mogu se prijaviti za novi format Regionalne lige sa 12 kola

Ove sezone Regionalna boksačka liga 2022./23. odvijat će se po novom formatu sa 12 klubova u 12 kola u grupnoj fazi nakon kojih će četiri prvoplasirana kluba sudjelovati na završnom turniru play-offa za pobjednika.

U prošloj sezoni sudjelovalo je osam ekipa iz šest država (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sj. Makedonija, Slovenija i Srbija) podijeljenih u prvoj fazi u dvije skupine sa četiri ekipe i završnim turnirom u Skoplju na kojem je hrvatska ekipa Vitezovi Zagreb zaustavljena u polufinalu od kasnijeg pobjednika Crvene zvezde Beograd.

Hrvatski boksački savez poziva zainteresirane klubove iz Hrvatske ukoliko žele sudjelovati da se prijave za novu sezonu Regionalne lige koja će se odvijati zapravo po formatu sličnom Hrvatskoj boksačkoj ligi (svaki prijavljeni klub u svakom od 12 kola nastupi s raspoloživim brojem boksača u tom trenutku i za svaki klub se zbrajaju bodovi prema nastupima i pobjedama za ukupni poredak).

Vodstvo Regionalne boksačke lige planiralo je početak i prvo kolo 30. rujna i 1. listopada 2022. u Banja Luci (BiH), domaćin BK Slavija.

Svaki klub dužan je biti domaćin i organizator jednog kola Regionalne boksačke lige, a nacrt propozicija donosimo u privitku (bez prijevoda, pisane na srpskom jeziku):

REGIONALNA LIGA-PROPOZICIJE – NACRT 22-23 B

 

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje