Neriješen ishod prijateljskog boksačkog susreta Italije i Hrvatske

Ove subote reprezentacija Hrvatske mlađih seniora odmjerila je snage sa vrlom jakom Italijom, a susret se održao u boksačkom centru na Zagrebačkom Velesajmu. Prijateljski boksački susret između dvije sile završio je s rezultatom 12-12.

Za Hrvatsku reprezentaciju nastupili su; Nikolina Ćaćić u kategoriji 57kg iz (BK Omega), Marko Pudić u kategoriji 52 kg (BK Brod), Diego Mamić u kategoriji 56kg (BK Pula), Patrik Licul u kategoriji 60kg (BK Pula), Donat Peraić u kategoriji 64 kg (BK Zlatna rukavica), Ilija Marijanović u kategoriji 69kg (BK Graciano), Gabrijel Veočić u kategoriji 75 kg (BK Brod), Marko Peić u kategoriji 81 kg (BK Brod) i Matej Crnković u kategoriji +91 (BK Brod).
Za Hrvatsku pobjede uvjerljivo odnose Nikolina Ćaćić iz BK Omega, Patrik Licul iz BK Pula, Gabrijel Veočić iz BK Brod i Marko Peić iz BK Brod.
Izbornik Pero Veočić nakon meča kaže: “Zadovoljan sam rezultatom svojih  boksača, a zanimljivo je da iz BK Brod iz Slavonskoga Broda su nastupili  čak četvorica boksača. Bili smo blizu pobjede sa reprezentativcem Diegom Mamićem gdje su suci dali minimalnu prednost Talijanu. Ove godine ispred nas je jako puno međunarodnih turnira za mlađe seniore, radi se punom snagom, a sve u cilju da na europskom prvenstvu osvojimo minimalno dvije medalje, a prijateljski susret Hrvatske i Italije zasigurno pokazuje da smo na pravom putu k cilju.”