PRIGODNI SPARING-TURNIR UZ OTVARANJE NOVE BOKSAČKE DVORANE U KOPRIVNICI BK David u novom prostoru ima i olimpijski ring za stvaranje novih osvajača domaćih i europskih odličja

PRIGODNI SPARING-TURNIR UZ OTVARANJE NOVE BOKSAČKE DVORANE U KOPRIVNICI BK David u novom prostoru ima i olimpijski ring za stvaranje novih osvajača domaćih i europskih odličja

Boksački klub David Koprivnica prigodnim sparing- turnirom otvorio je novu klupsku dvoranu u gradskom trgovačkom centru.

Klub je funkcionalno opremljen sa svime što treba za kvalitetne boksačke treninge. Uz veliki olimpijski ring ima i manji podni trening-ring, a BK David Koprivnica planira u novom prostoru održavati manje turnire, pa i veća natjecanja poput Hrvatske boksačke lige i međunarodnih mečeva.

Prema riječima predsjednika i osnivača BK Davida, inače i predsjednika Sudačke komisije HBS-a, DRAŽENA KUHARA najveći dobitak za klub koji u Koprivnici postoji 14 godina i čiji su članovi osvajali brojna domaća i međunarodna odličja je taj što će sada imati znatno veći broj termina i mogućnosti za rad s mladim boksačima.

Članica Davida GABRIELA VENCL i ove je godine osvojila brončanu medalju na Europskom juniorskom prvenstvu, a na istom EP-u u Rumunjskoj za odličje u dresu hrvatske reprezentacije borila se i njena sestra blizanka DOROTEA VENCL.

Na sparing-turniru nastupile su i osvajačice europskih kadetskih medalja TIA ZADRAVEC (Čakovec) i AGATA ŠTAJCER (Kutina) koje su se ogledale međusobno u žustrom, borbenom meču premda se, kao i ostali mečevi, nisu zbrajali bodovi za pobjedu.

Uz domaće boksače iz Koprivnice nastupili su i članovi susjednog BK Ronina iz Križevaca pod vodstvom trenera HRVOJA PEČARIĆA, članovi BK Kutine pod vodstvom JOSIPA CEROVCA, te članovi BK Čakovca i gosti iz slovenskog Ptuja.

Sve čestitke mladim boksačicama i boksačima na dinamičnim mečevima i uspješnom boksačkom danu u Koprivnici, kao i pokretaču DRAŽENU KUHARU na pravom pothvatu što je s novim i većim klupskim prostorom podignuo BK DAVID i koprivnički boks na višu razinu.

Mečeve su u novom olimpijskom ringu sudili koprivnički suci VANESA DRAKŠIĆ i IVAN VOTUC, a za gongom je bio BORNA LONČARIĆ, višestruki hrvatski prvak i osvajač europskih medalja iz BK Davida koji je najavio pobjednički povratak u ring i natjecanjima iz novog klupskog prostora.

Najnovije vijesti

Pretraživanje