Predstojeća natjecanja HBS-a u 2020. – bez kotizacija!

Poštovano članstvo, Hrvatski boksački savez će u predstojećem razdoblju imati niz natjecateljskih aktivnosti, na klupskom i nacionalnom planu. Prvo domaće natjecanje, koje nas očekuje u rujnu su kola 1. HBL i 1. HBL/mladi, 19. rujna u Zagrebu u orgnizaciji BK Kralj Tomislav, a Hrvatski boksački savez će za svakog natjecatelja platiti kotizaciju.

Iduće kolo 1. HBL i HBL/mladi je 24. listopada u Puli te završno  22. studenog u Rijeci. Što se Pevex lige tiče, u rujnu nas očekuje jedno kolo 26. u Zagrebu, dok će za iduća biti naknadno objavljeno. Za sve ovogodišnje lige HBS će organizatorima uplatiti kotizacije za svakog od natjecatelja.

Glede Nacionalnih pojedinačnih prvenstava ona su prema odluci Skupštine HBS-a zakazana za: PPH mlađe dobne skupine 29.10-1.11.2020. te PPH juniori i U22 3.12.-6.12.2020. Za ista će HBS organizatorima za svakog natjecatelja uplatiti kotizaciju kako bi rasteretili klubove od tog troška.

Predstoje nam i reprezentativni događaji, poput Međunarodnog turnira za žene u Poljskoj, koji počinje 30. kolovoza.  Slijedi u Zagrebu i međunarodni Grand Prix Zagreb od 7 do 11 listopada, te prijateljski susret sa Poljskom reprezentacijom u Varšavi 23. listopada. Nadalje dogovoren je i prijateljski susret s Italijom u Splitu zakazan za studeni.

Što se Europskih prvenstava tiče, dobili smo načelne datume istih:
Europsko prvenstvo za mlađe seniore u Budvi, Crna Gora do 11. do 23. studenog

Europsko prvenstvo za Juniore u Bugarskoj od 23. 11 – 3. 12.

Europsko prvenstvo za seniore do 22. godine  u Italiji od 8 do 18 prosinca