Predsjednik Bošnjak u posjeti Austrijskom boksačkom savezu

img-20170505-wa0001Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza danas je započeo radni posjet Austriji, gdje se susreo sa čelnicima Austrijskog boksačkog saveza. U austrijskom Wiener Neustadtu primio ga je Predsjednik OBV-a Roman Nader.

– Pozvali su me da vidim njihov sjajni novi kamp. Zaista su napravili sjajan posao i vjerujem da će naša buduća pojačana suradnja donijeti plodove – javio je iz Austrije Bošnjak. Naime, povećanje suradnje sa savezima u regiji jedan je od dugoročnih planova koje je HBS počeo ostvarivati. Tako je nakon posjeta susjednim zemljama, na red došla Austrija, koja je sa novim vodstvom. Upravo je novi predsjednik Nader, pozvao Bošnjaka u želji da ove dvije prijateljske zemlje uspostavje još tijesnije veze, kako bi boksači i boksački radnici mogli prosperirati. Uz prezentaciju novog kampa u Austriji, u koji su uložena značajna sredstva, razgovor se vodio i oko WSB-a. Austrijance je interesirao naum Hrvatske da se uključi u ovu prestižnu ligu te su također ponudili suradnju na tom polju. Prva u nizu zajedničkih akcija, bit će nastup Hrvatske na Nation cup-u u Austriji ovog srpnja. Ujedno, Predsjednik Bošnjak pogledao je i reprezentativni trening Aleksandra Mraovica, glavne Austrijske uzdanice.

– Zaista sam impresioniran uvjetima i ozbiljnom pristupu svakom dijelu i treninga i priprema. vjerujem da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo.  Započeli smo i razgovore oko natjecanja za mlađe dobne skupine, o čemu će zasigurno biti još razgovora- zaključio je Bošnjak.