Predsjednik Bošnjak s Umarom Kremlevom i Mohammedom Abdullom u Dubaiju dogovarao nove boksačke projekte u UAE

Predsjednik Bošnjak s Umarom Kremlevom i Mohammedom Abdullom u Dubaiju dogovarao nove boksačke projekte u UAE

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak, koji sa suradnicima generalom Mladenom Mikolčevićem, Juricom Runtićem i Markom Marovićem na poziv Azijske boksačke federacije i Boksačkog saveza Emirata boravi u Dubaiju na Azijskom boksačkom prvenstvu (21. svibnja – 1. lipnja 2021.), zajedno s predsjednikom Svjetske boksačke federacije (AIBA-e) Umarom Kremlevom sastao se s Mohammedom Abdullom iz Olimpijskog odbora UAE i Sportskog vijeća Dubaija (Dubai Sports Councila), glavnog tijela za sva sportska događanja.

Predsjednici Kremlev i Bošnjak s Mohammedom Abdullom razgovarali su o razvoju boksa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, otvaranju boksačkih akademija i dovođenju velikih AIBA-nih boksačkih natjecanja u Dubai koji bi bili pod okriljem Dubai Sports Councila, a u čemu bi aktivnu ulogu imao i Hrvatski boksački savez.

Gospodin Abdulla kao veliki poštovatelj hrvatskog sporta ponovo je naglasio želju za što boljom suradnjom Olimpijskog odbora UAE i Hrvatskog olimpijskog odbora, te je predložio predsjedniku Bošnjaku da bude glavna spona i poveznica u budućoj suradnji.

Glavnog tajnika HBS-a Marka Marovića, koji je na Azijskom prvenstvu u funkciji zamjenika delegata i instruktora za tehnička polaganja službenih osoba, zamolio je da pomogne u organizaciji sudačkih seminara u Emiratima i edukaciji kadrova za boksačka natjecanja.

Predsjednike Kremleva i Bošnjaka pozvao je da se u skoro vrijeme sastanu s predsjednikom Dubai Sports Councila i premijerom UAE (Ruler of Dubai), šeikom Mohammedom Bin Rashidom Al Maktoumom.

Koristan sastanak u Dubaiju – Muhammad Abdula, Umar Kremlev, Bono Bošnjak i general Mladen Mikolčević

 

 

 

 

Čelnici HBS-a u Dubaiju su imali neformalno i ugodno druženje s našim proslavljenim nogometnim trenerom, profesorom Ivankovićem (slijeva): Jurica Runtić, Bono Bošnjak, Branko Ivanković i Mladen Mikolčević

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje