Predsjednik Bošnjak i dopredsjednik Mikolčević darivali klubove iz Slavonije

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak, zajedno sa dopredsjednikom HBS-a Generalom Mladenom Mikolčevićem nastavio je karavanu po Hrvatskoj sa posjetom boksačkih klubova, članica Saveza. Čelnici naše organizacije u Slavonskom Brodu susreli su se sa nizom slavonskih klubova te im uručili prigodne darove u opremi, koji je Savez u ovoj teškoj pandemijom pogođenoj godini, pripremio za klubove.

Predsjednik Bono Bošnjak u pozdravnom govoru u sportskoj dvorani “Slavonski Brod” istaknuo je slijedeće:

“Naši šampioni dolaze iz malih klubova i naša dužnost je da Vam pomognemo jer bez pomoći i podrške nema rezultata. Svima se zahvaljujem – trenerima, klubovima i boksačima na svemu. Budućnost boksa je stabilna, nadamo se da ćemo svi preživjeti ovu svjetsku krizu i slijedeće godine krenuti u osvajanje novih medalja”, nakon čega je Dopredsjednik Mikolčević prisnažio:

“Naš boks je olimpijski sport, koji je našoj domovini donio puno trofeja, a većinom su mali klubovi ti koji su zaslužni za opstojanje boksa. Entuzijasti, zaljubljenici, neki i od njih već i u mirovini, ali koji i dalje ustrajno rade i svojim trudom stvaraju rezultate. Ova oprema je mali vjetar u leđa, ali velika zahvala za trud koji ulažete i zato vam hvala”.

Predstavnici klubova su također svaki osobno poželjeli svima sve najbolje za Božić i Novu Godinu te su uputili riječi zahvale na darovanoj opremi

Klubovi i prisutni predstavnici:

BK Radnički – Goran Ivezić

BK Borovo – Nikola Volarević