Predavanje Željka Mavrovića na KIF-u Splitu

U sklopu suradnje Kineziološkog fakulteta u Splitu i Hrvatskog boksačkog saveza, naš proslavljeni boksač Željko Mavrović je u ponedjeljak 18.03.2019. u prostorima Kineziološkog fakulteta održao predavanje na temu: “Kako postati šampion u najzahtjevnijem sportu na Svijetu?”.

Predavanju je prisustvovalo preko 140 sudionika, od studenata kineziologije, boksačkih trenera, predstavnika splitskog saveza sportova na čelu s predsjednikom g. Nenadom Perišom i brojnih drugih sportskih djelatnika. Po završetku izuzetno zanimljivog predavanja dogovorena je daljnja suradnja Kineziološkog fakulteta u Splitu, Hrvatskog boksačkog Saveza uz potporu Splitskog Saveza Sportova.

Veseli nas činjenica da je naš dragi prof.dr.sc. Saša Krstulović nositelj katedre borilačkih sportova na KIF Split, predstavnik HBS-a u EUBC-u svojim znanjem, stručnosti i entuzijazmom nositelj ovako jednog hvalevrijednog projekta te je od danas veza HBS-a i KIF-a Split još čvršća te kvalitetna suradnja ide dalje.

Nakon odličnog predavanja dekan Kineziološkog fakulteta prof.dr.sc. Damir Sekulić uručio je prigodan poklon Željku Mavroviću.

Hrvatski boksački savez također se zahvaljuje na posjetu gdin. Nenadu Perišu, predsjedniku splitskog saveza sportova i nadamo se da je ovo početak jedne kvalitetne i dugotrajne suradnje.