PPH MLAĐE DOBNE SKUPINE Svi rezultati drugog dana, u subotu 22. svibnja i raspored finala za nedjelju, 23. V. 2021. u 12 sati

Drugog dana Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe dobne skupine, u subotu, 22. svibnja 2021. u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu na rasporedu su bila čak 32 meča u skupinama mlađih kadeta i kadeta. Nastupaju registrirani natjecatelji iz klubova iz cijele Hrvatske – mlađi kadeti (rođeni 2009. i 2010. godine) i kadeti (rođeni 2007. i 2008. godine). Mladi boksači pružili su vrlo žustre i borbene mečeve.

Prema prikazanom u prva dva dana u ringu na Velesajmu ne treba brinuti za budućnost hrvatskog boksa, jer pokazalo se da imamo puno talentiranih dječaka od 11 do 14 godina kojima će nastup na ovom prvenstvu, za mnoge prvi u natjecateljskim mečevima, biti veliki podstrek i motivacija u daljnjem radu.

Raduje i to što su osvajači medalja praktički iz svih hrvatskih županija, od Istre do Slavonije i s krajnjeg juga Hrvatske.

Svi rezultati PPH mlađe dobne skupine od subote, 22. svibnja nalaze se u donjem privitku:

prvenstvo_hrvatske_2021_rezultati_subota

PPH mlađe dobne skupine završava finalnim borbama mlađih kadeta i kadeta u nedjelju, 23. svibnja od 12 sati u Zagrebačkom boksačkom centru. Na rasporedu su 24 meča od najlakše kategorije 38,5 kg mlađih kadeta do kadetske kategorije 90 kg.

Na donjoj poveznici je raspored i satnica mečeva za nedjelju, 23. svibnja 2021. od 12.00 sati:

prvenstvo_hrvatske_2021_satnica_nedjelja