POZIV ZA PRIJAVE ZA PRVI ‘SLAVONIJA KUP’ KOJI ĆE SE ODRŽATI U VUKOVARU (nedjelja, 12. studenoga 2023.) Novo natjecanje pokrenuto prvenstveno za boksače/početnike svih dobnih skupina

POZIV ZA PRIJAVE ZA PRVI ‘SLAVONIJA KUP’ KOJI ĆE SE ODRŽATI U VUKOVARU (nedjelja, 12. studenoga 2023.) Novo natjecanje pokrenuto prvenstveno za boksače/početnike svih dobnih skupina

U nedjelju, 12. studenoga 2023. godine u Vukovaru će se po prvi put održati novoutemeljeno natjecanje ‘SLAVONIJA KUP’ kao dio manifestacije ‘Dani sjećanja na žrtvu Vukovara’.

Domaćini i organizatori iz Boksačkog kluba Borovo, te predsjednik Natjecateljske komisije HBS-a i predsjednik BK Borova Nikola Volarević, pozivaju sve boksačke klubove iz Slavonije i šire da prijave svoje boksače i sudjeluju u ovom natjecanju.

‘SLAVONIJA KUP’ osmišljen je i pokrenut prvenstveno za boksače početnike svih uzrasta, za natjecatelje kojima će to biti prvi ili jedan od prvih mečeva u ringu bez obzira u koju dobnu skupinu pripadaju.

Predviđene su nagrade: pokal za najboljeg boksača, za najboljeg tehničara i za najborbeniji par, te medalje za sudionike (zlatne i srebrne).

Natjecanje će se odvijati po Tehničkim pravilima HBS-a.

Satnica i kotizacija isti su kao i za prethodni dan (subota, 11. studenoga 2023.) za 3. kolo Prve Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi:

Službena vaga i liječnički pregled od 8.00 – 9.00 sati, mečevi od 11.00 sati

Lokacija za vagu i natjecanje: Sportska dvorana ‘Danijel Rehak’ (Vukovar, Trg D.Petrovića 2)

Prijave se vrše na e-mail: nivo.boksac@gmail.com u istom terminu kao i za 3. kolo HBL-a (do ponedjeljka, 6. studenoga 2023. do 12.00 sati), a uparivanje provodi Natjecateljska komisija HBS-a.

Subota i nedjelja, 11. i 12. studenoga 2023. u Vukovaru bit će kroz Hrvatsku boksačku ligu i HBL/mladi te ‘Slavonija kup’ potpuno u znaku boksa, kao veliki boksački i sportski doprinos obilježavanju ‘Dana sjećanja na žrtvu Vukovara’.

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje