Poziv na javno predavanje i javnu tribinu

Pozivamo sve trenere, sportaše, sportske psihologe i sportske dužnosnike da prisustvuju javnom predavanju i javnoj tribini, koji će se održati u zajedništvu Hrvatske olimpijske akademije (HOA), Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (KIF) i Hrvatske asocijacije sportskih psihologa (HASP). Ulaz na oba događanja je slobodan.

U petak, 3. svibnja 2013., od 12:00 do 13:30 sati u velikom amfiteatru Kineziološkog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Juri Hanin, jedan od vodećih svjetskih sportskih psihologa i autor IZOF (Individual Zones of Optimal Functioning) modela, održat će javno predavanje na temu Vrhunska izvedba u sportu (Expert Performance in Sport) tijekom kojega će govoriti o ulozi i načinima korištenja alata sportske psihologije u pripremi vrhunskih sportaša za natjecanja.

U subotu, 4. svibnja 2013., od 17:00 do 19:00 sati u velikom amfiteatru Kineziološkog fakulteta u Zagrebu održat će se javna tribina na temu Planiranje psihološke pripreme sportaša za sljedeće Olimpijske igre (Psychological Preparation of Athletes for the Next Olympic Games). Sudionici tribine govorit će o tome kako psihologija sporta može pomoći u pripremi vrhunskih sportaša za Olimpijske igre.

Moderatori javne tribine bit će prof. dr. sc. Franjo Prot (HOA/KIF/HOO) i Boris Balent, mag. psihologije (HASP).

U radu tribine sudjelovat će sportski psiholozi, sportaši, kineziolozi i treneri: prof. dr. sc. Ksenija Bosnar (KIF/HASP), prof. dr. sc. Juri Hanin (HASP/KIHU – Research Institute for Olympic Sports, Jyväskylä, Finska), mr. sc. Muza Hanina (HASP/KIHU – Research Institute for Olympic Sports, Jyväskylä, Finska), doc. dr. sc. Cengiz Karagözoğlu (HASP/Marmara University, Istanbul, Turska) i drugi.

U očekivanju Vašeg dolaska srdačno Vas pozdravljamo.

HRVATSKA OLIMPIJSKA AKADEMIJA

Denis Vazdar

Voditelj-koordinator Odbora za osposobljavanje i stručno usavršavanje kadrova za šport