POPIS MLAĐIH SENIORA, KANDIDATA ZA REPREZENTACIJU NA EUROPSKOM PRVENSTVU U POREČU, ZA ZAVRŠNE PRIPREME U SPLITU 25.-28. III. 2024. Izbornik Yousef Hasan očekuje od svih kandidata za EP u Poreču nastup i u 7. kolu HBL-a u Sesvetama (23. III. 2024.)

Izbornik hrvatske reprezentacije mlađih seniora YOUSEF HASAN odredio je popis boksača za zajedničke pripreme i sparinge u Splitu od ponedjeljka, 25. ožujka do četvrtka, 28. ožujka 2024. godine.

Izbornik Hasan nakon završnih priprema u Splitu odredit će sastav Hrvatske (muški) za Europsko prvenstvo mlađih seniora i ml. seniorki u Poreču od 2. do 15. travnja 2024. godine.

Na četverodnevne završne pripreme u Split pozvani su mlađi seniori:

1. 60 kg: Matej Marton (Leona Zagreb)

2.63,5 kg: Pino Domitran (Leona Zagreb)

3.63,5 kg: Mate Jukić (Osijek)

4.67 kg: Nikola Grgić (Nokaut Zagreb)

5.67 kg: Matija Berend (Ronin Križevci)

6.71 kg: Ivo Milaković (Torcida Split)

7.75 kg: Danijel Đukić (Brod)

8.75 kg: Ante Milković (Salona)

9.80 kg: Josip Grgić (Sesvete)

10.80kg: Ivan Jukičić (Brod)

11.86kg: Josip Tokić (Torcida Split)

12.92 kg: Tomislav Zirdum (Kralj Tomislav ZG)

Uz izbornika mlađih seniora Yousefa Hasana, pripreme će voditi treneri Danijel Vekić (Leona Zagreb) i Dražen Burić (Torcida Split).

Treninzi će se odvijati u Boksačkom klubu Torcida Split na Poljudu. Reprezentativci će se za odlazak na pripreme u Split okupiti u Uredu HBS-a (Dom sportova, Trg Krešimira Ćosića 11) u ponedjeljak, 25. ožujka u 9.00 sati.

Budući da svi naši mlađi seniori, kandidati za reprezentaciju za EP u Poreču, imaju relativno mali broj mečeva za europsku scenu, izbornik Yousef Hasan preporučuje i očekuje da se svi pozvani boksači prijave i nastupe u 7. kolu Prve Hrvatske boksačke lige u Sesvetama, u subotu 23. ožujka 2024. godine.