POGLEDAJTE CIJELU 14. EMISIJU ‘HRVATSKOG BOKSA’ Gabrijel Veočić u studiju HBS-a: Moj životni cilj je osvojiti olimpijsku medalju!

POGLEDAJTE CIJELU 14. EMISIJU ‘HRVATSKOG BOKSA’ Gabrijel Veočić u studiju HBS-a: Moj životni cilj je osvojiti olimpijsku medalju!

https://youtu.be/lUjHpSbz8Hk

Pogledajte cijelu 14. tv-emisiju HRVATSKI BOKS koja je u srijedu, 17. studenoga 2021. prikazana na SPORTSKOJ TELEVIZIJI!

Posebni gosti u studiju Hrvatskog boksačkog saveza su Gabrijel i Pero Veočić, naš najmlađi i najuspješniji predstavnik na Svjetskom prvenstvu u Beogradu, te njegov otac i trener u Boksačkom klubu Brod.

Gabrijel Veočić rekao je u razgovoru s voditeljicom Leom Medicom:

“Moj glavni cilj i životni san je nastup na Olimpijskim igrama i olimpijska medalja!”

Otac i trener Pero Veočić je dodao:

Do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine imamo puno velikih natjecanja, sljedeće godine Europsko prvenstvo U-22 u Hrvatskoj, pa seniorsko Europsko prvenstvo, a 2023. godine i Svjetsko prvenstvo. Na svim tim natjecanjima borit ćemo se za najviše i na svakom želimo medalju!” 

U Zadru je ekipa HRVATSKOG BOKSA posjetila ambiciozni mladi klub BK Ares koji je ove godine proslavio i prvu veliku europsku medalju i koji pod vodstvom Nike Marketina studiozno i uspješno radi s mladima što potvrđuju i rezultati na državnim prvenstvima mlađih kategorija i u Hrvatskoj boksačkoj ligi mladih. .

Reprizna emitiranja HRVATSKOG BOKSA na SPORTSKOJ TELEVIZIJI su u nedjelju, 21. studenoga (9.30 sati) i u četvrtak, 25. studenoga u 17 sati!

https://youtu.be/lUjHpSbz8Hk

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje