PODJELA PAKETA OPREME U RIJECI Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak u Rijeci predao opremu klubovima iz Primorsko-goranske i Istarske županije

PODJELA PAKETA OPREME U RIJECI Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak u Rijeci predao opremu klubovima iz Primorsko-goranske i Istarske županije

Hrvatski boksački savez i ove je godine u božićno vrijeme nastavio s darivanjem svih naših klubova po županijama.

HBS je kao i lani osigurao pakete opreme, komplete boksačkih rukavica za sve klubove članove Saveza, a kompleti opreme donose im se u njihova županijska središta.

Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak i glavni tajnik Marko Marović u ponedjeljak, 13. prosinca 2021. posjetili su Rijeku i u Boksačkom klubu King podijelili pakete opreme za klubove iz Primorsko-goranske i Istarske županije, a domaćin lijepe svečanosti bio je predsjednik BK King Zoran Kralj.

Darovne pakete preuzeli su predstavnici BK Arene Pula, BK Pule, BK Delnica, BK Senj, BK Rovinj, te predstavnici riječkih klubova: BK Rijeka, BK Kvarner, BK Šampion, BK Team Predator i domaćina iz BK Kinga.

Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak tom je prilikom pozdravio sve predstavnike primorsko-goranskih i istarskih klubova i pritom naglasio:

“Hrvatski boksački savez podržava i želi pomoći svim našim klubovima kako bi imali što bolje uvjete za rad, za što kvalitetnije treninge i podizanje mladih sportaša. Znamo svi da situacija nije nimalo jednostavna, da se svi bore s nedostatkom sredstava za nesmetani rad i uvijek ćemo pomoći koliko god možemo. To je i glavna funkcija Hrvatskog boksačkog saveza, jer klubovi su nositelji kvalitete, tu se stvaraju sportaši i budući šampioni. Želimo i da se već od sljedeće godine organiziraju kvalitetni boksački turniri, nekja budu memorijalni u čast naših velikih boksačkih asova ili u spomen na naše branitelje, i to u svim županijskim središtima kako bi naši boksači imali što više prilika za jake provjere u ringu i podizanje forme. Potrebna su nam kvalitetna natjecanja, samo tako boksači mogu napredovati i samo tako možemo zajednički podizati kvalitetu hrvatskog boksa.”

U planove podizanja kvalitete i popularizacije hrvatskog boksa svakako se uklapa i domaćinstvo  velikih međunarodnih boksačkih priredbi kao što će sljedeće 2022. godine biti Europsko prvenstvo za seniore i seniorke U-22 u Hrvatskoj.

Na darovnim paketima u ime svih klubova zahvalio je domaćin Zoran Kralj, predsjednik BK Kinga i dopredsjednik Boksačkog saveza Primorsko-goranske županije:

“Zahvaljujemo na brizi Hrvatskom boksačkom savezu i predsjedniku Boni Bošnjaku na hvale vrijednoj akciji, klubovima je svaka podrška više nego dobrodošla i svima nam je zajednički cilj da kroz što kvalitetnije treninge stvaramo što bolje boksače. Kvalitetna oprema je tu svakako jedan od temeljnih preduvjeta.”

Darivanje klubova paketima opreme nastavlja se ovoga tjedna u Čakovcu, Zadru, Splitu, Slavonskom Brodu i Zagrebu.

Najnovije vijesti

Pretraživanje