PODJELA PAKETA HBS-a U ZADRU Zadrani na Višnjiku imaju u planu novi boksački centar i organizaciju velikih turnira i natjecanja

PODJELA PAKETA HBS-a U ZADRU Zadrani na Višnjiku imaju u planu novi boksački centar i organizaciju velikih turnira i natjecanja

Akcija HBS-a, podjela paketa sportske opreme klubovima po hrvatskim županijama nastavljena je u srijedu, 15. prosinca 2021. u Zadru.

Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, uz nazočnost Snježane Juranić, predsjednice Športske zajednice, Denisa Karlovića, upravitelja SC Višnjik i Pere Špike, predsjednika Županijskog boksačkog saveza, predao je komplete opreme predstavnicima klubova iz Zadra i županije: Ares, Bandits, Bandog, Sv.Krševan, Sv.Donat, Diabolik, Dijagora, Rebel, Zadar i Knin.

Predsjednik Bošnjak pozvao je na jedinstvo svih zadarskih boksačkih klubova i najavio organizaciju novih turnira i velikih natjecanja u Zadru kao jakom sportskom i boksačkom središtu:

“Zadar je značajno boksačko središte, s puno sjajnih i trofejnih boksača. Mečevi Svjetske boksačke lige u Višnjiku imali su rekordnu posjećenost i želimo da Zadar već od sljedeće godine ima redovita boksačka natjecanja, memorijalne turnire u spomen na naše branitelje i boksačke velikane, do onih najvećih međunarodnih događaja i velikih prvenstava. Zadarski klubovi moraju stoga nastupati jedinstveno i svi mi u hrvatskom boksu samo zajedništvom i uvažavanjem svih klubova možemo podizati kvalitetu i standarde naših boksača.”

Predsjednica Športske zajednice grada Zadra, Snježana Jurenić iznijela je konkretan prijedlog:

“U Zadru bismo trebali organizirati turnir u spomen na velikog čovjeka i sportaša, boksačkog entuzijasta i djelatnika Damira Zrilića.”

Denis Karlović, upravitelj Dvorane Krešimira Ćosića, najavio je daljnji rad na projektu novog boksačkog centra i dvorane na Višnjiku.

“Zahvaljujem HBS-u, HOO-u i Športskoj zajednici grada Zadra na doprinosu u realizaciji projekta boksačke dvorane na Višnjiku. Boks će dobiti optimalne uvjete, a Višnjik može biti i baza za pripreme svih reprezentativnih selekcija, kao i za organizaciju najvećih europskih i svjetskih boksačkih natjecanja.”

Najnovije vijesti

Pretraživanje