Pevec nastavio sponzorsku suradnju sa Hrvatskim boksačkim savezom

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je produžio ugovor s Hrvatskim boksačkim savezom te tako drugu godinu za redom dao podršku krovnoj instituciji hrvatskog boksa. Ugovor je potpisan na godinu dana.

Izuzetno smo sretni što već drugu godinu zaredom možemo podržati razvoj ove plemenite vještine u Hrvatskoj. S obzirom na bogatu i uspješnu povijest hrvatskog boksa, ovom gestom želja nam je potaknuti i mlade osobe da se počnu baviti sportom te da budućnost hrvatskog boksa bude jednako uspješna kao i prošlost“ izjavio je tijekom potpisivanja ugovora Jurica Lovrinčević, predsjednik uprave Pevec d.d.

Zahvalu povodom nastavka suradnje te brige za hrvatski boks, ali i razvoj sporta u Hrvatskoj izrazio je i predsjednik HBS-a Bono Bošnjak. “ Ponosni smo što je Pevec prepoznao  rad i trud našeg saveza tijekom svih ovih godina. Mi smo okrenuti budućnosti i stvaranju još boljih rezultata, a ova kontinuirana podrška najbolji je poticaj na ostvarivanje još boljih rezultata“, izjavio je Bošnjak.

Tijekom potpisivanja ugovora u pozadini se odvijao sparing seniorske reprezentacije za Europske igre te ekipe koja se natječe u Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i žene. Uz sportaše, konferenciji su prisustvovali potpredsjednik HBS-a Mladen Mikolčević te „Šaka sa Srednjaka“, Željko Mavrović koji je ujedno i sportski direktor boksačke reprezentacije.

Kao i svaki profesionalni sportaš znam da je podrška jedan od ključnih faktora uspjeha. Sretni smo što je Pevec prepoznao naš rad i što nam daje podršku da nastavimo nizati vrhunske profesionalne rezultate“, naglasio je Mavrović. Dodao je kako mu je velika želja da i mlađi naraštaji osjete zadovoljstvo osvajanja naslova svjetskih i europskih prvaka.

„Suradnja će uvelike pomoći i tijekom naredne godine u kojoj nas između ostaloga čekaju svjetska prvenstva za žensku i mušku seniorsku reprezentaciju te mnogi međunarodni turniri“, kazao je potpredsjednik HBS-a Mikolčević.

Direktorica sektora marketinga i korporativnih komunikacija Pevec d.d. Ivana Plemenčić opisala je Hrvatsku kao malenu zemlju koja ima mnogo kvalitetnih sportaša te istaknula kako se njihov razvoj mora i dalje poticati. „Mnogobrojnim projektima pokazujemo ne samo da smo društveno osviještena tvrtka, već i da podupiremo organizacije poput HBS-a koje mlade ljude usmjeravaju prema sportu. Naš je cilj pružiti što je moguće kvalitetnije uvjete za rad, a samim time i doprinijeti kvaliteti života u zajednici. Smatramo da je sport važan faktor za razvitak svake mlade osobe i upravo zato smo veseli što nastavljamo uspješnu suradnju s jednim ovako važnim hrvatskim sportskim savezom.“