Orlović i Maršić zajedno u HBS-u

HBS1Danas je u prostorije Hrvatskog boksačkog saveza stigla četverostruka profesionalna prvakinja svijeta u boksu Nikolina Orlović aka Nikki Adler. Uz Predsjednika HBS-a Bonu Bošnjaka, Nikki je dočekala i brončana Europljanka Anamarija Maršić, a posjet prve osvajačice europske medalje u boksu za Hrvatsku Nikoline Orlović, iskoristili smo i za konferenciju za medije.

“Drago mi je da sam ponovno u Hrvatskoj i da ste me tako lijepo primili. Vidim da je od mojih nastupa za Hrvatsku reprezentaciju boks umnogome napredovao. Drago mi je da se ljudi poput Predsjednika i vrha saveza toliko brinu što je i zasigurno rezultiralo velikim uspjesima u posljednje vrijeme. -rekla je Nikolina nadovezujći se – posebno mi je drago da i ženska reprezentacija ima puno uspjeha, a Anamariji, s kojom ću i sparirati, želim puno sreće u Turskoj idućeg tjedna na olimpijskim kvalifikacijama.

Zadovoljna je bila i aktivna pripadnica vojne policije Maršić – Drago mi je da imamo tako velike boksačice koje su nekad bile i na mom mjestu. Nikolina je prava boksačka zvijezda i veseli me da ću sa njom moći sparirati. Spremna sam za predstojeće kvalifikacije te za nadolazeće svjetsko prvenstvo.

A istog je raspoloženja bio i Predsjednik Bošnjak:

– Ponosan sam što nam je Orlović došla u posjet. Ona je zajedno sa našim boksačicama započela sa ženskim boksom u Hrvatskoj, a vjerujem kako će naše djevojke nadograditi svojim uspjesima ženski boks u Lijepoj našoj.

Orlović je inače u Zagrebu na sparinzima sa Ivanom Habazin, još jednom Hrvatskom boksačicom  ovjenčanom svjetskim naslovom, a zbog Ivaninog predstojećeg meča.

HBS2HBS3