Održana Pevex liga u Zagrebu

U Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu održano je 3. kolo Pevex lige. Najbolji meč dana pružili su poluteškaši Leo Cvetković i Denis Lazar. U odličnoj borbi koju je prelomio u zadnjoj rundi 22-godišnji Riječanin pobijedio je šest godina starijeg Slovenca jednoglasnom odlukom sudaca. Cvetković je bio bolji od Lazara i u njihovom prošlom ogledu na 60. izadnju Zlatne rukavice u

U Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu održano je 3. kolo Pevex lige. Najbolji meč dana pružili su poluteškaši Leo Cvetković i Denis Lazar. U odličnoj borbi koju je prelomio u zadnjoj rundi 22-godišnji Riječanin pobijedio je šest godina starijeg Slovenca jednoglasnom odlukom sudaca.

Cvetković je bio bolji od Lazara i u njihovom prošlom ogledu na 60. izadnju Zlatne rukavice u Beogradu. Nakon poraza u odličnom meču s Nikicom Radonićem u prvom kolu, Petar Leskur je u drugom nastupu u Pevex ligi s 3:0 bio bolji od Nikoleta Grdovića. Gabrijel Veočić u meču srednje kategorije prekidom u trećoj rudni slavio je protiv Luke Loze. Meč je prekinut zbog krvarenja nosa splitskog boksača.

U još jednom ogledu kategorije do 75 kilograma Noa Ježek jednoglasnom odlukom sudaca bio je bolji od Jasmina Pašagića. Na isti način je i Petar Cetinić (69kg) došao do pobjede protiv Filipa Kolara, te Diego Mamić (63 kg) protiv Karla Hercega, koji je borbu prihvatio u posljednji tren.

Kolo su otvorile boksačice. Nikolina Ćaćić jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila je Šveđanku Stephanie Thour, iako se čini da je njena protivnica ipak ostavila nešto bolji dojam.

 

PEVEX LIGA, 3. kolo
Zagrebački boksački centar, Zagreb

Petar Leskur def. Nikoleto Grdović (jednoglasna odluka sudaca)
Leo Cvetković def. Denis Lazar (jednoglasna odluka sudaca)
Gabrijel Veočić def. Luka Lozo (TKO, R3)
Petar Cetinić def. Filip Kolar (jednoglasna odluka sudaca)
Noa Ježek def. Jasmin Pašagić (jednoglasna odluka sudaca)
Diego Mamić def. Karlo Herceg (jednoglasna odluka sudaca)
Nikolina Ćaćoć def. Stephanie Thour (jednoglasna odluka sudaca)