ODRŽAN ŽDRIJEB KVALIFIKACIJA ZA OI

TRABZON – Danas je na kvalifikacijskom boksačkom turniru za Olimpijske igre u Londonu održano službeno vaganje i ždrijeb. Prema prijavama u turskom Trabzonu nastupiti će 211 boksača iz 44 države europskog kontinenta. Sve je pomaknuto za jedan dan zbog kašnjenja čak 17 ekipa u dolasku zbog vremenskih neprilika. Naša reprezentacija u Turskoj je od četvrtka, a eliminacije kreću danas na dva ringa.

Najlakši Hrvat Mirsad Ahmeti (do56kg, 22 boksača) u prvom kolu će boksati sa Fincem Koota Mattiem, Danijel Vekić (do64kg, 15 boksača) prvo boksa sa domaćinom Sener Yakupom, Borna Katalinić (do69kg, 18 boksača) susrest će se u prvom kolu sa Bjelorusom Nurudzinau Mehmedom, Sanjin Pol Vrgoč (do75kg, 18 boksača) prvo kolo je slobodan, a u drugom ga čeka Feraci Davide iz Švicarske, Bojan Mišković (do81kg, 28 boksača) u prvom kolu ide na Crnogorca Drašković Boška, Marko Čalić (do91kg, 15 boksača) boksa prvo kolo sa Rumunjem Juratoni Comelom i na kraju Filip Hrgović (+91kg, 20 boksača) ide na Latvijca Maculevics Nikitu.
Danas, u nedjelju (15. Travanj) u ring prvi ulazi Ahmeti kao 6 borba, zatim Katalinić kao 8, Hrgović 15 i Mišković kao 37 borba dana.

Najnovije vijesti

Pretraživanje