Održan Christmas Boxing Night 2 u Čakovcu

Zadnjih dana prošle godine Boksački klub Čakovec po drugi puta za redom, organizirao je boksački event pod nazivom “Christmas Boxing Night 2” na kojem su sudjelovali članovi boksačkog kluba “David” iz Koprivnice, ŽBK Maribor iz Slovenije te domaćini iz BK Čakovec.

Svoje su stečeno znanje u boksu tako “razmjenili” oni najmlađi, Lovro Belović iz Čakovca i David Kuhar iz Koprivnice. Nakon njih u ring su ušle dvije djevojke, Čakovčanka Rea Cerjan i Vanesa Hojsak iz Koprivnice. Uslijedili su mečevi između Davida Zadravca (ČK) i Leona Majnolovića (KC), Igora Baneca (ČK) i Timona Babića iz Maribora (SLO), Davora Novaka (ČK) protiv Danijela Černeja (SLO), Andrije Lončara (ČK) i Zorana Đođa (KC), Josipa Matića (ČK) i Petra Srbiša (KC), Rafaela Malašića (ČK) i Antonia Tkalčića (KC), Timija Maslića (ČK) i Alena Hojsaka (KC) te Čakovčanca Filipa Kolara i Sadika Gashija iz Maribora.
Predsjednik kluba i trener Vanja Kostel već unatrag par godina radi na tome da se percepcija o ovoj  plemenitoj  vještini u današnjem dobu ipak promijeni, naravno u pozitivnom smjeru.
“Christmas Boxing Night” tako polako postaje boksačka priredba koja istinskim zaljubljenicima ovog sporta predstavlja visoki nivo. Domaćini ovog boksačkog spektakla u zabavnom su dijelu ugostili članice juniorske ekipe Plesnog studija Korak pod vodstvom Virne Hošnjak te tamburaški sastav “Žice”. Nadalje, boksački klub Čakovec se svim uzvanicima i posjetiteljima od srca zahvaljuje na odazivu.