ODGODA MEČA MARIBOR – VITEZOVI ZAGREB Hrvatski i slovenski boksački savez odgodili meč 3. kola Regionalne lige

ODGODA MEČA MARIBOR – VITEZOVI ZAGREB Hrvatski i slovenski boksački savez odgodili meč 3. kola Regionalne lige

Hrvatski boksački savez i Boksarska zveza Slovenije suglasili su se da meč 3. kola skupine B Regionalne boksačke lige Maribor – Vitezovi Zagreb, zakazan za subotu, 11. rujna 2021. godine u Mariboru, odgodi za termin iza Svjetskog seniorskog prvenstva u Beogradu (22. listopada do 7. studenoga 2021. godine).

Odgoda je nužna iz razloga što se većina hrvatskih reprezentativnih kandidata koji u Regionalnoj ligi nastupaju za Vitezove Zagreb, nalazi u fazi baznih priprema za Svjetsko prvenstvo, neki i izvan zemlje, pa ne mogu biti u adekvatnoj natjecateljskoj formi i iz razloga što će na Svjetskom prvenstvu biti i različite težinske kategorije u odnosu na one u Regionalnoj ligi.

Meč Maribor – Vitezovi Zagreb održat će se koncem 2021. godine iza Svjetskog prvenstva u Beogradu.

Vitezovi Zagreb zasad su na omjeru 1:1 (pobjeda u Zagrebu nad Radnikom iz Bijeljine 16:4 i poraz od Crvene zvezde u Beogradu 12:8), a Maribor ima omjer 0:2 uz dva poraza od Radnika 16:4 i C. zvezde 14:6.

Ove subote održan je meč 3. kola skupine B u Beogradu u kojem je Crvena zvezda pobijedila Radnik iz Bijeljine sa 12:8 i vodeća je s tri pobjede u skupini B.

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje