NOVO 26. IZDANJE EMISIJE ‘HRVATSKI BOKS’ U SRIJEDU, 4.V.2022. U 17.30 SATI NA SPORTSKOJ TELEVIZIJI Gosti u studiju HBS-a su Nikolina Ćaćić i Franjo Kristić, a posjetili smo u Međimurju uspješne i ambiciozne klubove BK Čakovec i Thor Bartolovec!

NOVO 26. IZDANJE EMISIJE ‘HRVATSKI BOKS’ U SRIJEDU, 4.V.2022. U 17.30 SATI NA SPORTSKOJ TELEVIZIJI Gosti u studiju HBS-a su Nikolina Ćaćić i Franjo Kristić, a posjetili smo u Međimurju uspješne i ambiciozne klubove BK Čakovec i Thor Bartolovec!

U srijedu, 4. svibnja 2022. u 17.30 sati pogledajte novu emisiju HRVATSKOG BOKSA na Sportskoj televiziji! Trideset TV-minuta o svemu najvažnijem što se događa oko hrvatskih ringova!

Najbolja hrvatska boksačica, olimpijka i doprvakinja Europe U-22 Nikolina Ćaćić i trener Franjo Kristić u studiju Hrvatskog boksačkog saveza govore o predstojećem Svjetskom prvenstvu za žene koje počinje 6. svibnja u Istanbulu.

Uz Nikolinu, Hrvatsku će na SP-u u Istanbulu predstavljati Sara Beram, Marija Malenica i Dea Bolanča.

Nikolina i trener Kristić u razgovoru s voditeljicom Anom Brenčić u studiju HBS-a govore o izgledima među najboljim boksačicama svijeta, koliko su uspjeli vratiti formu nakon uspješnog Europskog prvenstva U-22 u Poreču na kojem je Nikolina osvojila srebrnu medalju, odnosima ženskog i muškog boksa i kako ženski boks doživljava ekspanziju posljednjih godina, te o novim promjenama olimpijskih kategorija zbog čega će i ona morati ponovo mijenjati težinu!

Posjetili smo uspješne i ambiciozne boksačke klubove u Međimurju i Zagorju – Boksački klub Čakovec i BK Thor Bartolovec iz najmanjeg mjesta u Hrvatskoj koje ima boksački klub, a boks je hit među mladima, pogotovo među djevojkama! Thor Bartolovec pod vodstvom poduzetnog trenera Roberta Herića uz brojne uspjehe u mladim kategorijama odnedavno je i prvi naš klub koji u svojim redovima ima – Brazilca Warleya Gabriela!

Boksački klub Čakovec pod vodstvom predsjednika i trenera Vanje Kostela postao je najuspješniji sportski kolektiv u gradu i Međimurskoj županiji, a ovoga će vikenda od 6. do 8. svibnja ugostiti dosad najveće boksačko natjecanje – prvenstvo države za mlađe kadete i kadete!

BK Čakovec je i vjerojatno jedini klub u Hrvatskoj koji tako opsežno državno prvenstvo može organizirati u svom prostoru od 1000 m2!

Ne propustite u srijedu, 4. svibnja 2022. u 17.30 sati na Sportskoj televiziji – novo izdanje najbolje emisije o hrvatskom boksu – HRVATSKI BOKS!

Najnovije vijesti

Pretraživanje