NOVI TEČAJEVI ZA BOKSAČKE TRENERE S JEDNOM IBA ZVJEZDICOM U lipnju dva nova termina za ‘IBA 1-star coach’ tečajeve, prijave moguće samo putem HBS-a

NOVI TEČAJEVI ZA BOKSAČKE TRENERE S JEDNOM IBA ZVJEZDICOM U lipnju dva nova termina za ‘IBA 1-star coach’ tečajeve, prijave moguće samo putem HBS-a

Međunarodni boksački savez (IBA) pokrenuo je novi program i nove tečajeve u 2023. godini za trenere koji žele polagati i dobiti zvanje IBA trenera s jednom zvjezdicom – IBA 1-star coach.

Namjera je IBA-e da se kroz novi razvojni program već u prvoj polovici 2023. godine osposobi 1000 novih trenera sa zvanjem “IBA 1-star coach”, s mogućnošću da, ako se ispune zadani ciljevi, isti program ponovi od srpnja do prosinca 2023. godine. Tečajevi će se odvijati putem on-line platformi.

Prijave se vrše isključivo putem slanja maila na hbs@boks-savez.hr kako bi utvrdili da li ste kandidat i da li zadovoljavate sve uvjete za tečaj.

U tijeku je treći ovogodišnji tečaj od 18. do 28. svibnja 2023., tečaj se provodi on line, a sljedeći  ciklusi kreću u slijedećim terminima:

02.-12. 06. 2023.

18.-28. 06. 2023.

Program obuhvaća slijedeće teme: uloga trenera, pravila ponašanja, disciplinski postupci, ponašanje trenera, tehnička i pravila natjecanja, praktične zadatke, trening muških i ženskih boksača, fizički i tehnički uvjeti, prehrana, programiranje treninga, psihološko vođenje boksača itd.

Kako bi  mogli biti prijavljeni na tečaj nužno je da zadovoljavate slijedeće kriterije:

1. posjedujete važeću licencu nacionalne razine (trener ili sekundant)

2. bavite se boksom najmanje 3 godine

3. vaš matični klub uredno podmiruje svoje obveze prema Savezu

4. vaš matični klub ima registrirane natjecatelje u Savezu.

Za prijavu molimo javiti se na mail Hrvatskog boksačkog saveza: hbs@boks-savez.hr

Najnovije vijesti

Pretraživanje