NOVI JAVNI SPARINZI U GLADIJATOR OPEN GYMU U NEDJELJU, 25. RUJNA 2022. Otvoreni sparinzi na Jarunu u sklopu Europskog tjedna sporta za promociju i popularizaciju boksa kao vrhunske aktivnosti u postizanju savršene forme

NOVI JAVNI SPARINZI U GLADIJATOR OPEN GYMU U NEDJELJU, 25. RUJNA 2022. Otvoreni sparinzi na Jarunu u sklopu Europskog tjedna sporta za promociju i popularizaciju boksa kao vrhunske aktivnosti u postizanju savršene forme

Nakon hvalevrijedne inicijative i odlične provedbe javnih sparinga PRVA RUKAVICA za sve dobne skupine i razine znanja boksača u Gladijator Open Gymu Jarun u subotu, 3. rujna 2022., novi su zakazani u nedjelju, 25. rujna 2022. u sklopu Europskog tjedna sporta u cilju promocije boksa kao vrhunskog sporta i savršene aktivnosti za postizanje i održavanje kompletne psiho-tjelesne forme.

Već ove subote, 10. rujna 2022. Gladijator Open Gym na Jarunu bit će domaćin početka nove sezone Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi.

Europski tjedan sporta inicijativa je Europske komisije s ciljem podizanja svijesti o važnosti sporta i tjelesne aktivnosti građana koja će se ove godine održati po osmi put.

Cilj ovog projekta je podići svijest o važnosti sporta i tjelesne aktivnosti te promovirati učinak kojeg imaju na zdravlje i socijalnu uključenost svakog pojedinca. Svi građani bez obzira na dob, spol ili tjelesnu spremnost i ove će se godine moći uključiti u brojne sportske aktivnosti.

Brojni dionici poput gradova, općina, sportskih saveza, sportskih klubova i organizacija, korporacija, profesionalni sportaši, osobe iz javnog života i građani prepoznali su vrijednost ovog projekta te su svojim doprinosom i sudjelovanjem u projektu pomogli prenijeti poruku važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću i sportom među građanima.

0vim putem pozivamo Vas da se pridružite našoj #BeActive zajednici te sportskim događanjima u svojim lokalnim sredinama podržite ovaj projekt. Različite sportske aktivnosti koje ćete organizirati u sklopu Europskog tjedna sporta od 23.09.-30.09.2022. prijavite putem linka:

https://europski-tjedan-sporta.hr//sportski-klubovi-i-sponzori/prijava-dogadanja/

Nadalje, pozivamo sve fitness i sportske centre da u sklopu Europskog tjedna sporta ponude svojim građanima dane otvorenih vrata u svom klubu ili centru.

Također, molimo županijske i sportske saveze da ovaj poziv proslijedite svojim članicama i svim ostalim organizacijama za koje smatrate da su zainteresirani za sudjelovanje.

Za sve dodatne informacije i upite možete nam se obratiti putem mail adrese europski-tjedan-sporta@mints.hr ili nas nazvati na kontakt brojeve 01/604-2969 ili 01/604-2980

Najnovije vijesti

Pretraživanje