NOVA EMISIJA “HRVATSKI BOKS” U srijedu, 6. X. u 17.30 sati pogledajte 11. emisiju “Hrvatskog boksa” na Sportskoj televiziji SPTV-u

NOVA EMISIJA “HRVATSKI BOKS” U srijedu, 6. X. u 17.30 sati pogledajte 11. emisiju “Hrvatskog boksa” na Sportskoj televiziji SPTV-u

U srijedu, 6. listopada 2021. u 17.30 sati u programu Sportske televizije SPTV-a pogledajte 11. emisiju “Hrvatskog boksa”!

Gosti u studiju Hrvatskog boksačkog saveza su naši “gladijatori”: Tomo Kadić, glavni trener BK Gladijatora iz Zagreba i mladi boksač  Gladijatora Kristijan Duje Gaćina, reprezentativac i prvak Hrvatske u teškoj kategoriji do 22 godine koji je nedavno proglašen i najboljim boksačem državnog prvenstva.

Sa zagrebačkog Jaruna donosimo reportažu i priče sa svim novim prvacima i trenerima s odlično organiziranog i uspjelog prvenstva Hrvatske za seniore do 22 godine i žene u svim kategorijama, prvog boksačkog državnog prvenstva održanog na otvorenom, u zelenoj oazi Jaruna.

U Splitu smo posjetili boksačice Pit Bulla koje su dominirale na državnom prvenstvu sa 8 medalja i četiri titule prvakinja, a iz talijanskog Asiza javio se  izbornik reprezentacije Kristijan Hodak i ocijenio zajedničke pripreme i sparinge naših najboljih boksača, kandidata za Svjetsko prvenstvo u Beogradu.

Kroz emisiju “Hrvatski boks”, kao i uvijek, vodi vas naša mlada voditeljica Lea Medica. 

Ne propustite – HRVATSKI BOKS na Sportskoj televiziji u srijedu, 6. listopada 2021. u 17.30 sati!

Najnovije vijesti

Pretraživanje