NOVA EMISIJA ‘HRVATSKI BOKS’ U SRIJEDU, 29. LIPNJA U 17.30 SATI NA SPORTSKOJ TELEVIZIJI Luka Plantić otkriva: Vjenčanje u subotu u Sesvetama, pa u kolovozu veliki profi-spektakl na otvorenom u Solinu!

NOVA EMISIJA ‘HRVATSKI BOKS’ U SRIJEDU, 29. LIPNJA U 17.30 SATI NA SPORTSKOJ TELEVIZIJI Luka Plantić otkriva: Vjenčanje u subotu u Sesvetama, pa u kolovozu veliki profi-spektakl na otvorenom u Solinu!

U srijedu, 29. lipnja 2022. u 17.30 sati na Sportskoj televiziji pogledajte 30. izdanje emisije HRVATSKI BOKS!

U novoj, već 30. emisiji HRVATSKOG BOKSA gost u studiju Hrvatskog boksačkog saveza je olimpijac i osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu u Armeniji Luka Plantić!

Naš sjajni reprezentativac u razgovoru s voditeljicom Anom Brenčić govori otvoreno o sudačkim odlukama koje su ga zakinule na Europskom prvenstvu u Armeniji u polufinalu i na putu do zlata i titule europskog prvaka, kao i prethodnim sudačkim nepravdama koje je Luka morao podnijeti lani u olimpijskim kvalifikacijama i na Olimpijskim igrama u Tokiju, te Svjetskom prvenstvu u Beogradu.

Luka Plantić najavljuje i veliki dan u subotu, 2. srpnja 2022. – istodobno Dan vjenčanja, krštenja i proslave prvog rođendana jednogodišnje kćerkice koja se rodila prošloga ljeta točno uoči Lukinog odlaska na Olimpijske igre u Tokio!

Luka govori i o planovima u profesionalnoj karijeri, te velikom profi-spektaklu koji se priprema u Solinu na otvorenom krajem kolovoza, 26. VIII. 2022., a na kojem bi uz Luku trebali nastupiti i Branimir Malenica, stariji brat Damir Plantić uz brojne ugledne borce iz Njemačke, BiH, itd…

S najboljim mladim hrvatskim kadetima i juniorima porazgovarali smo nakon velikog uspjeha na međunarodnom turniru u Rumunjskoj s kojeg su se vratili s devet medalja, a posebno ćemo pamtiti zlatne medalje djevojaka iz Thor Bartolovca, Lorene Horvat i Lane Skupnjak.

U prekrasnom ambijentu na zagrebačkom jezeru Jarun vrata je ponovo otvorio Jarun Open Gladijator Gym, jedino borililište za boks i druge borilačke sportove na otvorenom u Hrvatskoj, a prvo natjecanje bit će ovoga vikenda, od 1. do 3. srpnja – ekipno klupsko natjecanje za sve dobne kategorije ZAGI KUP 2022. na kojem su predviđene i novčane nagrade za najbolje klubove!

Glavnog pokretača ovog vrijednog projekta i trenera Tomu Kadića s njegovim Gladijatorima posjetili smo na prvom treningu uoči uzbudljivog boksačkog vikenda na Jarunu i ljetne sezone vježbanja na otvorenom.

U srijedu, 29. lipnja 2022. u 17.30 sati ne propustite u programu SPORTSKE TELEVIZIJE – 30. izdanje najbolje TV-emisije o hrvatskim boksačicama i boksačima – HRVATSKI BOKS!

Najnovije vijesti

Pretraživanje