NOVA EMISIJA ‘HRVATSKI BOKS’ Pogledajte na Sportskoj televiziji u srijedu, 1. prosinca 2021. u 18.00 sati petnaestu emisiju ‘Hrvatskog boksa’

NOVA EMISIJA ‘HRVATSKI BOKS’ Pogledajte na Sportskoj televiziji u srijedu, 1. prosinca 2021. u 18.00 sati petnaestu emisiju ‘Hrvatskog boksa’

U srijedu, 1. prosinca 2021. u 18 sati pogledajte 15. emisiju ‘Hrvatskog boksa’ u programu Sportske televizije SPTV-a.

Gost u studiju Hrvatskog boksačkog saveza bio je predsjednik HBS-a Bono Bošnjak koji je govorio o predstojećem velikom međunarodnom Grand Prix turniru u Zagrebu (1. do 5. prosinca 2021.), te planovima za sljedeću godinu u kojima se ističe organizacija Europskog prvenstva za seniore i seniorke U-22.

U studiju Hrvatskog boksačkog saveza gostovao je i zastupnik uglednog branda LEGEA-e Vlatko Grbešić, tehnički sponzor HBS-a.

U Mariboru smo bili na susretu 3. kola Regionalne lige između domaće ekipe i hrvatskih predstavnika Vitezova Zagreb. Hrvatska momčad nastupila je u respektabilnom sastavu s petoricom reprezentativaca koji su nastupili na Svjetskom prvenstvu u Beogradu, te s najperspektivnijim mladim boksačima koji su se tijekom godine iskazali na međunarodnoj sceni.

Vitezovi Zagreb trijumfirali su s ukupnim rezultatom 14:6 u uzbudljivim i neizvjesnim mečevima, a razgovarali smo sa svim našim boksačima i trenerima koji su Vitezove vodili do pobjede.

U Kaštelima smo posjetili ambiciozni mladi boksački klub Leonid Kaštela kojeg uspješno vodi Boris Vujević, predsjednik Boksačkog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

Pogledajte petnaestu emisiju HRVATSKI BOKS u srijedu, 1. prosinca 2021. u 18 sati na Sportskoj televiziji SPTV-u.

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje