NOVA, 29. PO REDU EMISIJA ‘HRVATSKOG BOKSA’ U SRIJEDU, 15. VI. 2022. U 17.30 SATI NA SPORTSKOJ TELEVIZIJI Treneri Hodak i Čalić govore o Regionalnoj ligi! U Križevcima smo posjetili novog juniorskog izbornika Hrvoja Pečarića iz BK Ronin, a Nikolina Ćaćić bit će i prva Hrvatica na Mediteranskim igrama!

U srijedu 15. lipnja 2022. u 17.30 sati na Sportskoj televiziji pogledajte novu, 29. po redu emisiju HRVATSKI BOKS!

Hrvatski boksači u momčadi Vitezovi Zagreb bore se na završnom turniru Regionalne boksačke lige u Skopju. U završnicu su ušle po dvije najbolje ekipe iz svake skupine, a Vitezovi Zagreb u polufinalu završnog turnira boksaju protiv Loznice iz Srbije, dok su u drugom polufinalu Crvena zvezda iz Beograda i Željezničar iz Sarajeva.

Gosti u studiju Hrvatskog boksačkog saveza su izbornik seniorske reprezentacije Kristijan Hodak i trener Dorian Čalić koji su vodili Vitezove Zagreb kroz cijelu sezonu Regionalne boksačke lige, a naše reprezentativce uskoro očekuje i nastup na Mediteranskim igrama u Alžiru. S gostima u TV-studiju HBS-a razgovara voditeljica Ana Brenčić.

Porazgovarali smo i sa slovenskim pojačanjima u ekipi Vitezova Tadejom Černogom i Nejcom Petričem, te mladim reprezentativcem i najboljim zadarskim boksačem Petrom Krešimirom Kneževićem.

Izbornik Kristijan Hodak govori i o novoj velikoj medalji hrvatskog boksa, bronci Luke Plantića na Europskom prvenstvu u Armeniji, kao i o sudačkoj nepravdi kojom je Plantiću uskraćeno finale i borba za zlato.

U Križevcima koji izrastaju u značajno boksačko središte posjetili smo novog izbornika juniorske reprezentacije Hrvoja Pečarića i njegove mlade boksače koje uspješno vodi u Boksačkom klubu Ronin.
Naša olimpijka Nikolina Ćaćić ove je godine već postala doprvakinja Europe do 22 godine i nastupila na Svjetskom prvenstvu. Uskoro ju očekuje i nastup na Mediteranskim igrama u Alžiru, te najesen Europsko prvenstvo u Budvi. Posjetili smo je na treningu u njenom klubu Omega Zagreb.

U srijedu, 15. lipnja u 17.30 sati u programu Sportske televizije ne propustite novu emisiju HRVATSKI BOKS posvećenu samo našim vrijednim boksačicama i boksačima – o svemu najvažnijem što se događa u i oko naših ringova!