NOVA 25. EMISIJA ‘HRVATSKOG BOKSA’ U SRIJEDU, 20. TRAVNJA U 17.30 SATI! Izbornik Kristijan Hodak analizira učinak u prvom dijelu sezone, predstavljamo sve nove seniorske i juniorske prvake Hrvatske

NOVA 25. EMISIJA ‘HRVATSKOG BOKSA’ U SRIJEDU, 20. TRAVNJA U 17.30 SATI! Izbornik Kristijan Hodak analizira učinak u prvom dijelu sezone, predstavljamo sve nove seniorske i juniorske prvake Hrvatske

U novoj emisiji HRVATSKOG BOKSA, 25. po redu, u programu Sportske televizije SPTV-a u srijedu, 20. travnja 2022. godine u 17.30 sati, gost u studiju Hrvatskog boksačkog saveza je izbornik muške reprezentacije Kristijan Hodak koji analizira učinak hrvatskih boksača u prvom dijelu sezone.

S izbornikom Hodakom u studiju HBS-a razgovara voditeljica Ana Brenčić.

Izbornik Kristijan Hodak analizira prvi dio boksačke sezone koja je u punom zamahu i učinak najboljih hrvatskih boksača, a iza nas su već četiri velika prvenstva: državno prvenstvo do 22 godine u Zadru, potom Europsko prvenstvo U-22 u Poreču, te državno prvenstvo za juniore i seniore u Zagrebu, a u tijeku je i Europsko prvenstvo za mlađe seniore u Sofiji.

U reportaži iz Zagrebačkog boksačkog centra predstavljamo sve nove državne prvake na Prvenstvu Hrvatske za seniore koji su se borili i za mjesta u reprezentaciji za naredna velika međunarodna natjecanja, a na kojem su se borili i naši najbolji boksači Gabrijel Veočić, Noa Ježek, Marko Milun, Luka Plantić, Matteo Komadina i ostali, a među svima zablistao je mladi Antonio Grabić koji je proglašen najboljim boksačem prvenstva.

Predstavljamo i sve nove državne prvake u juniorskoj konkurenciji na Prvenstvu Hrvatske, mlade snage hrvatskog boksa, jer juniorsko prvenstvo Hrvatske pokazalo je da s optimizmom možemo gledati u budućnost hrvatskog boksa. Dobili smo jedanaest novih državnih prvaka iz čak 10 klubova, a zablistala su neka potpuno nova imena u ringu!

TV-emisija HRVATSKI BOKS, 25. izdanje po redu, pogledajte u srijedu, 20. travnja u 17.30 sati na SPORTSKOJ TELEVIZIJI – najboljih 30 minuta o svemu što se događa u hrvatskom boksu!

Najnovije vijesti

Pretraživanje