Neriješen rezultat u Bosni i Hercegovini

img-20170312-wa0000Boksački klub Sesvete pojačan zagrebačkim boksačima tradicionalno je kao i svake godine nastupio na Danima Distrikt Brčko u Bosni i Hercegovini. Tom prigodom odboksan je mini prijateljski susret između Sesveta i Bijeljinskog Radnika, pojačanog sa boksačima iz Bosne. Ukupni rezultat bio je neodlučen iako su treneri Sesveta smatrali kako je pobjeda trebala ipak završiti u njihovim rukama.

Susret su otvorili lakaši. Sara Beram (inače BK Petar Zrinski) je kao jedina djevojka odlično odboksala sa Bosankom Zorkom Stojanović i zasluženo slavila 2:1. Marko Križanović (inače BK Gladijator) u lakoj izgubio je podijeljenom odlukom sa Hasanom Karahodićem. Uslijedio je Hrvatski tenk StIpan Prtenjača u 64 kg, koji je savladao na bodove  3:0 Nikolu Ivkovića iz BiH reprezentacije. U velteru je sesvećaanin Mirsad Denjalić dobro je odradio susret sa Branislavom Malinovićem, ali prema mišljenju sudaca ne dovoljno za pobjedu za konačnih 1.2. Srednjaš Dino Martinović iz Sesveta i Ali Jež iz Radnika odradili su uzbudljiv susret za publiku. Nakon vijećanja sudaca pobjeda je otišla domaćinu, ali je isto tako mogla otići i u ruke Martinovića. Za kraj pobjedu i 3:3 odradio je školski Luka Pratljačić. Iako prirodni teškaš, Luka je pristao na meč u superteškoj i uvjerljivo na bodove savladao je Semira Jukovića za konačni neodlučen rezultat.

– Zadovoljan sam prikazanim i naši boksači ponovno pokazuju dobru kvalitetu. Publika je uživala u odličnim dvobojima i vjerujem da ćemo nastaviti sa ovakvim suradnjama. Nije bitan rezultat, već je bitno da se naši boksači čim više uboksavaju – izjavio je Predsjednik Saveza Bono Bošnjak, koji ispratio Sesvete na njihovom 5. nastupu u distriktu Brčko.  , gdje naši šakači rado odlaze zbog izdašnih darova organizatora. Trebamo spomenuti da je susret  bio uživoprenošen na nacionalnoj televiziji Bosne i Hercegovine te je već dogovoren susret za iduću godinu Sesveta i Radnika iz Bijeljine.