NASTAVAK USPJEŠNE SURADNJE JADRANSKOG NAFTOVODA I HBS-a JANAF će i u 2022. godini podupirati hrvatski boks i Hrvatski boksački savez

NASTAVAK USPJEŠNE SURADNJE JADRANSKOG NAFTOVODA I HBS-a JANAF će i u 2022. godini podupirati hrvatski boks i Hrvatski boksački savez

Hrvatski boksački savez i u 2022. godini nastavlja suradnju s velikim pokroviteljom JANAF-om – Jadranskim naftovodom d.d. koji upravlja naftovodno-skladišnim sustavom u RH.

Pokroviteljstvo JANAF-a posebno je važno u godini kada Hrvatski boksački savez ima široki spektar aktivnosti, te brojna domaća i međunarodna natjecanja u svim dobnim skupinama za naše boksačice i boksače, s naglaskom na domaćinstvo Europskog prvenstva za seniore i seniorke U-22 koje će se od 11. do 24. ožujka 2022. održati u Poreču.

Nastavak uspješne suradnje dogovoren je u poslovnoj zgradi JANAF-a u Zagrebu na zajedničkom sastanku kojem su prisustvovali članovi Uprave JANAF-a, predsjednik mr.sc. Stjepan Adanić i član Uprave Vladislav Veselica, te čelnici HBS-a: predsjednik Bono Bošnjak, dopredsjednik Mladen Mikolčević i glavni tajnik Marko Marović.

JANAF je dokazani i vjerni podupiratelj cijelog hrvatskog sporta koji potiče izvrsnost, a Hrvatski boksački savez i hrvatski boksači dokazali su se izvrsnim rezultatima na međunarodnoj sceni, pa su i Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatski olimpijski odbor uvrstili HBS među najboljih pet nacionalnih sportskih saveza, kako rezultatima, tako i organizacijski i medijski.

HBS je lani, 2021. godine primio i posebno priznanje Europske boksačke konfederacije EUBC-a kao nacionalni savez s najboljim projektima za razvoj i promociju boksa.

Suradnja s velikim i vjernim pokroviteljom JANAF-om na obostrano zadovoljstvo pritom je od iznimne važnosti i svakako će doprinijeti daljnjem unapređenju i razvitku boksačkog sporta u Hrvatskoj.

Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak, član Uprave JANAF-a Vladislav Veselica, predsjednik Uprave JANAF-a mr.sc. Stjepan Adanić i dopredsjednik HBS-a Mladen Mikolčević

Najnovije vijesti

Pretraživanje