MLADI HRVATSKI BOKSAČICE I BOKSAČI NASTUPILI NA BOŽIĆNOM KUPU U MAĐARSKOJ Asllan Krasniqi proglašen najboljim u Nagykaniszi, pobjede upisali i Mimi Hoxhay, Antun Lugomer i Luka Božurić

Mladi boksačice i boksači iz BK Gladijator Zagreb, Rekorda Zagreb, Ronina Križevci i Thor Bartolovca nastupili su na Božićnom kupu u mađarskoj Nagykaniszi.  Uz hrvatske predstavnike sudjelovali su boksači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i domaće Mađarske.

Pobjede u vrlo dobrim mečevima u Nagykaniszi upisali su:

mlađi kadeti: Mimi Čerim Hoxhay (Gladijator)

kadeti: Antun Lugomer (Ronin), Luka Božurić (Rekord), Asllan Krasniqi (Rekord)

Kadetski reprezentativac Asllan Krasniqi iz zagrebačkog Rekorda pobijedio je prekidom u prvoj rundi nakon što je suparnika prisilio na predaju udarcima u tijelo i proglašen je za najboljeg boksača Božićnog kupa u Nagykaniszi.

Juniorski reprezentativac Matija Berend (Ronin) izgubio je u izjednačenom meču, a borbene cure iz Thor Bartolovca imale su odlične sparinge – kadetkinje Julija Božak i Lana Skupnjak koja se srčano nosila s dvije godine starijom domaćom boksačicom, juniorkom Sarom Vargom (brončana medalja s Europskog juniorskog prvenstva).

U Mađarskoj su bili i Fran Plazina (Gladijator) i teškaš Thor Bartolovca Luka Filipović, no suparnici su otkazali mečeve.

Naše boksačice i boksače na Božićnom kupu u Nagykaniszi vodili su treneri Tomo Kadić (Gladijator), Hrvoje Pečarić (Ronin Križevci), Robert Varelija (Rekord Zagreb) i Robert Herić (Thor Bartolovec).