Matej Matković: Borbeni smo, Zagrepčani neće samo tako protutanjati kroz Slavonski Brod!

Slavonski Brod bit će domaćin petog kola Premier lige u subotu, 4. lipnja s početkom u 20 sati. Ovaj boksački spektakl održat će se u sportskoj dvorani “Brod“, a ulaz na priredbu od devet mečeva je besplatan. Boksači Slavonija tima dočekuju Zagreb tim koji je do sada nizao same pobjede u Premier ligi, no izbornik Slavonaca, Matej Matković, je uvjeren u spremnost svojih dečki.

Publika može očekivati atraktivne borbe, bit će tu ugledne skupine seniora i reprezenativaca Hrvatske. Ne mogu jamčiti s kojim timom će doći Zagreb, budući da se to drži u tajnosti radi prikrivanja raspoređivanja kategorija i taktika timova. No mogu jamčiti da će nastupiti pregršt kvalitetnih boksača i s naše i s njihove strane. Zagreb tim u Premier ligi nije imao niti jedan poraz, oni slove za favorita ove regionalne lige, imaju najviše klubova, tamo se jako dobro radi, imaju i kvantitetu i kvalitetu. Međutim, mi u Slavoniji imamo svojih asova. Borbeni smo i potrudit ćemo se pomrsiti im planove i dosadašnji poredak u Premier ligi. Neće oni samo tako protutnjati kroz Slavonski Brod – izjavio je Matej Matković.

Matković hvali projekt Premier lige, budući da se sukobljavaju boksači iz regija Hrvatske po svim boksačkim kategorijama. Tu ne boksaju klinci bez iskustva, svaki event donosi sedam kvalitetnih seniorskih borbi bez kaciga, tako da to sve skupa pridonosi atraktivnosti mečeva. Publika definitivno  ima što za vidjeti. Očekuje se da će Brođani podržati ovaj boksački okršaj, pa svi oni koji ne uspiju osigurati svoje mjesto u dvorani “Brod“, prijenos uživo mogu pratiti na Sportskoj TV.