Martinović najbolji tehničar 23. Rudarskog gonga

Boksači „Borova“ su 24. veljače nastupili na međunarodnom boksačkom turniru „23. Rudarski gong 2013.“ u Tuzli. Na turniru su nastupili boksaki iz više zemalja a naši boksači su bili jedini predstavnici iz Republike Hrvatske. Osim nas nastupili su boksači iz Srbije, Makedonije, Kosova i BiH. Za domaćine je nastupila cjelokupna reprezentacija Bosne i Hercegovine , na čelu s Hodžić Sabrijom u superteškoj kategoriji.

U glavnoj priredbi boksala su 4 boksača BK „Borova“ i to u kategoriji poluwelter do 64 kg Dino Martinović, welter do 69 kg Luka Pratljačić ,srednjoj do 75 kg Karlo Džidić i u superteškoj +91 kg Ivan Andrašić. U funalu su pobjedili Martinović i Andrašić te osvojili zlatne medalje, plakete i nagrade grada a Pratljačić i Džidić su izgubili finale te osvojili srebrene medalje.
Dino Martinović je boksao protiv Numanović Kanana /prvak BiH/ pobjedio jednoglasnom odlukom sudaca na bodove, odboksao na vrhunskoj razini u dobio pehar za najboljeg boksača-tehničara cijelog turnira.
Ivan Andrašić je još jednom pokazao zašto je jedan odnajbolji sportaša Vukovara. Pred prepunom dvoranom (2 000 gledatelja) boksao je protiv boksača Bosne i Hercegovine Hodžić Sabrije, pobjeđuje prekidom u prvoj rundi nakon što je Hodžića dva puta poslao na pod.
Luka Pratljačić je u izjednačenoj finalnoj borbi borbi izbubio od BiH reprezentativca Nuhanović Edina i osvojio srebrenu medalju.
Karlo Džidić je izgubio na bodove u finalu od reprezentativca Srbije Veletić Dušana koji je učesnik Europskog i Svjetskog prvenstva i time pokazao da će biti velika uzdanica našeg kluba u narednim susretima i nastupima na prvenstvima.

Najnovije vijesti

Pretraživanje